Published On: 31 de maig de 2022Categories: Corporatiu

6 claus amb les quals l’àrea comercial del Palau de Congressos contribueix al desenvolupament econòmic i social de València

La investigació del mercat del turisme de reunions, l'especialització de l'equip i la relació amb els ambaixadors i ambaixadores, els punts forts de l'àrea

T’agradaria conéixer a l’equip comercial amb detall?

Moltes de les persones que heu seleccionat la lectura d’estepost, les coneixeu. 😉 Encarna, Adelina, Julia, Magda i Mónica són l’essència l’àrea comercial. Formen un dels departaments claus per a impulsar amb tu el Palau de Congressos com a motor econòmic i social de València i continuar aconseguint objectius en l’estratègia de ciutat.

En el Palau de Congressos de València trobaràs un equip especialitzat en el mercat corporatiu i associatiu amb molta experiència en el competitiu procés de presentació de candidatures dels esdeveniments, que et proporcionarà un suport professional des de l’inici fins a la finalització d’aquest.

Et parlem de les 6 claus per les quals este departament l’aconsegueix:

1.Investigació. L’àrea identifica nous esdeveniments, analitza les seues característiques i inicia les seues accions amb possibles clients i clientes potencials. La investigació se centra en les principals bases de dades del sector MICE i s’amplia a altres segments del mercat de reunions susceptibles d’organitzar trobades i que demanden esta necessitat social.

2.Gestió del mapa congressual. Amb la informació obtinguda durant el procés d’investigació, construeix un mapa congressual amb els principals congressos i convencions que se celebraran a València en el present i en els pròxims anys

3.Ambaixadors i ambaixadores. Treballa amb professionals de reconegut prestigi nacional i internacional en diferents àrees com la medicina, investigació, tecnologia, entre altres àmbits, per a impulsar València com a destí de turisme de reunions. Són grans professionals que fan gran la ciutat i el departament els ajuda a aconseguir-lo.

4.Assistència a trobades del sector MICE. Participa en les principals trobades nacionals i internacionals, amb l’objectiu de donar a conéixer la marca del Palau de Congressos.

5.Gestió de reserves. L’àrea comercial gestiona de manera eficient i ràpida les reserves dels esdeveniments i jornades que es dirigeixen al nostre edifici.

6.Lligat a l’estratègia de ciutat i, en particular, als valors propis del Palau de Congressos vinculats al desenvolupament dels ODS, l’àrea comercial ha incorporat en la seua estratègia la sostenibilitat i avança en el compliment dels ODS, presentant candidatures d’esdeveniments que contribueixen al desenvolupament sostenible de València.

 

L’àrea comercial, en xifres

En 2021, el departament va realitzar 662 visites i contactes comercials i va presentar 89 candidatures de grans esdeveniments. Respecte al que portem d’any, només en el primer quadrimestre de 2022 ha presentat 55 noves candidatures d’esdeveniments nacionals i internacionals.

Si necessites contactar amb l’àrea comercial, ací.