Published On: 16 de juny de 2022Categories: Corporatiu

Agafa seient i posa’t còmoda i còmode, perquè… Canviem les butaques!

Els nostres auditoris 1 i 2 estrenaran butaques i moqueta

24 anys d’ús. 2’3 milions d’assistents des que inaugurem en 1998 en més de 3.100 esdeveniments. És el moment!

Les actuals butaques dels auditoris 1 i 2 són un dels elements vitals per a l’edifici i la seua activitat. Durant estos vint-i-quatre anys, han suportat el pas de més de 3.100 esdeveniments i han resistit el pas (i el pes😉) de més de dos milions de persones, durant quasi 80.000 hores.

Ha arribat el seu moment! Canviem les butaques i moquetes!

I com seran? No volem revelar-te tota la informació, preferim que la descobrisques quan vingues. Això sí, t’avancem estes pistes.

Tenim clar que seran confortables, innovadores, avantguardistes, ergonòmiques i sostenibles. Les noves butaques tindran estes qualitats i moltes més, per a enriquir, especialment, la teua experiència quan vingues a organitzar l’esdeveniment o assistisques al Palau de Congressos de València. I ho fem de la mà de Ascénder, empresa amb més de vint anys d’experiència reconeguda a nivell internacional en el sector de les butaques per a col·lectivitats, que destaca pel disseny i la fabricació a travésd’un cuidat procés d’innovació i l’última tecnologia.

Per a seleccionar l’empresa adjudicatària, l’Institut de Biomecànica de València (IBV), entitat referent en el desenvolupament de tecnologies per a millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones, ha realitzat un estudi amb persones de diferents pesos i altures. Les butaques es canviaran del 18 de juliol al 31 d’agost, fent-ho coincidir amb la temporada més baixa de la nostra activitat.

En paraules de la nostra directora gent, Sylvia Andrés, “el canvi de butaques i moquetes és una aposta ferma per continuar potenciant les inversions de l’edifici perquè continue despuntant com a seu referent en el turisme congressual nacional i internacional”.

“A més, volem que les empreses organitzadores d’esdeveniments i la ciutadania se senten com a casa i guarden el seu moment en el Palau de Congressos de València com una experiència de confort i comoditat”.