Noticies recents

 • Published On: 22 de març de 2022

  El conveni que hem firmat el Palau de Congressos i el CEMAS és una aliança plena de futur. El Palau de Congressos és una gran antena que contribuiex a la difusió i a l’avanç dels sistemes agroalimentaris urbans. 

 • Published On: 10 de març de 2022

  És un plaer haver celebrat el Primer Fòrum de Lideratge Femení en el Palau de Congressos de València. Tenim la sort de tindre estes magnífiques instal·lacions a València i cal aprofitar-les. 

 • Published On: 18 de juny de 2021

  Durant el EUCNC, el congrés internacional de tecnologia 5G, es van realitzar diverses demostracions en viu, com van ser la primera telefonada hologràfica, el braç robòtic, automoció i realitat immersiva. Tot això va ser possible gràcies a les infraestructures del Palau de Congressos de València i a l’experiència dels tècnics que ens van ajudar i van recolzar en tot moment.

 • Published On: 18 de juny de 2021

  En 2018 vam fer ací els Premis Solidaris de l’ONCE i en 2019, la Convenció del CERMI, que és la plataforma de les organitzacions de les persones amb discapacitat. Va haver-hi una assistència massiva de persones amb problemes de mobilitat, amb mobilitat reduïda i no vam tindre cap problemàtica, cap obstacle. Va ser absolutament accessible. Éste és el valor més important que per a nosaltres té el Palau de Congressos de València.

 • Published On: 18 de juny de 2021

  Recomane triar València per a organitzar els vostres congressos. Una de les raons és l’excel·lent comunicació amb l’equip que treballa en el Palau de Congressos de València, les facilitats que sempre atorga als organitzadors per a triar sales i organitzar els esdeveniments.

 • Published On: 6 de maig de 2021

  És clau el paper de l’equip del Palau de Congressos. ‘Gràcies al personal, els serveis i totes les activitats, tot flueix quan es compta amb vosaltres. És meravellós.

 • Published On: 15 de octubre de 2020

  ‘Estem molt satisfets d’haver pogut organitzar esta reunió en el Palau de Congressos, perquè malgrat les mesures de seguretat establides, hem aconseguit que els professionals puguen assistir amb importants condicions de seguretat a la sala i en els descansos i, per tant, complir les expectatives que teníem establides per a este esdeveniment’

 • Published On: 5 de octubre de 2020

  Triem el Palau de Congressos per a la celebració de la nostra assemblea general perquè sempre és garantia d’èxit. Unes excel·lents instal·lacions i un gran equip de professionals formen, sens dubte, una combinació perfecta, a la qual enguany, se suma, a més, l’aplicació de totes les mesures sanitàries necessàries per a fer front al COVID-19 i poder garantir la seguretat de tots els assistents.

 • Published On: 3 de juny de 2019

  La col·laboració amb el Palau de Congressos de València ha estat excel·lent, tant en els preparatius com ara. El treball és perfecte, el servici d’àpats és excel·lent. Els nostres clients estan molt contents, així que hem disfrutat de València i esperem tornar ací una altra vegada. 

 • Published On: 21 de maig de 2019

  El Palau de Congressos té una versatilitat que no en tenen altres llocs, amb una proximitat a l’aeroport i al centre de la ciutat, i una àmplia oferta hotelera molt pròxima al Palau.