Published On: 14 de abril de 2021Categories: Turisme de reunions

Celebrem el Dia Internacional del Turisme de Reunions impulsant el sector

Els esdeveniments presencials València segura, sostenible i saludable, en el nostre edifici, i el GMID21, en Fira València, són una mostra de l'optimisme del MICE

Esdeveniments presencials i híbrids donen força al sector

El 14 d’abril sempre el tenim marcat en el calendari com un dels dies més importants de l’any. És el nostre dia, la jornada en la qual tots els companys i companyes del sector ens connectem i compartim les nostres experiències per a donar una major visibilitat al MICE.

El Dia Mundial del Turisme de Reunions de 2021 té, a més, un nou component. Una missió. El de continuar treballant per a rellançar el sector en estos temps de pandèmia. I ho estem aconseguint entre tots els professionals del MICE!

Primer, perquè, malgrat la pandèmia, el Palau de Congressos de València ha aconseguit mantenir la seua activitat, celebrant amb èxit esdeveniments presencials de gran importància tant en 2020 com en el que portem d’any. El pròxim està molt a la vora. Entre el 18 i 20 de maig, el nostre edifici reunirà més de 800 persones en el 43 Congrés Confederal d’UGT. La clau. La SEGURETAT. Una altra clau important. L’OPTIMISME, també, per davant per a continuar creient en el sector com a autèntic motor econòmic de la nostra comunitat i el país.

Este optimisme el vam disfrutar en l’esdeveniment híbrid València segura, sostenible i saludable , que organitzem recentment en el Palau de Congressos de València amb Valencia Convention Bureau, baix el paraigües de Visit València, i va congregar al gruix del sector MICE. I ho vam tornar a assaborir el 8 d’abril, en Fira València, en el Global Meetings Industry Day, l’esdeveniment híbrid que va organitzar el Capítol Ibèric de MPI (Meeting Professionals International), la major associació de professionals d’esdeveniments i reunions en el món. Amb el lema Meet safe. Save meetings, es va apostar amb força per la reactivació del sector.

Seguim!