Published On: 24 de febrer de 2020Categories: Corporatiu

Com fer d’una seu un espai segur per a esdeveniments

La nostra directora, Sylvia Andrés, al costat d'Antonio Carballal, director de CYEX Congressos, ens donen les claus en el 32 Congrés Nacional OPC Spain

Una bona comunicació, coordinació i formació entre organitzadors i seu contribueix a l’èxit de l’esdeveniment.

Poc temps abans de celebrar un congrés, es comunica a la seu que els assistents augmenten al doble del que es preveu, i la resta d’espais estan ja reservats per a un altre esdeveniment.

Es detecta en els assajos previs d’una convenció, risc d’incendi per utilització de foc fred en la posada en escena i no hi ha temps material per a mesures de protecció, desconnexió de detectors o personal de reforç.

Com ha de reaccionar l’equip davant estes situacions? Quines solucions planteja? Quin és el protocol d’actuació i de seguretat que ha de seguir? Gràcies a la formació contínua dels treballadors en este camp, a l’especial i transparent coordinació de l’equip amb el client, a més de la professionalitat de l’àrea de seguretat, es van resoldre favorablement.

Estos són dos dels casos pràctics dels quals ha parlat la nostra directora gerent, Sylvia Andrés, en el 32 Congrés Nacional OPC Spain, que s’ha celebrat a Santiago de Compostel·la, des del 20 fins al 22 de febrer, i ha reunit els principals organitzadors professionals d’esdeveniments a nivell nacional.

‘Alerta màxima vs calma total. Seguretat i prevenció en congressos’ és el títol de la ponència que ha compartit Sylvia Andrés amb el director de CYEX Congressos, Antonio Carballal. Una intervenció en la qual han desgranat les mesures destinades a garantir la seguretat en esdeveniments. Esta presentació conjunta és una mostra de l’important que és la coordinació entre l’organitzador i la seu per a la seguretat i l’èxit de l’esdeveniment.

A més de la seguretat, els eixos centrals d’este ‘congrés dels congressos’, com el defineix l’organització, són la tecnologia i la sostenibilitat. Per primera vegada en la història d’este esdeveniment, es mesurarà l’impacte ecològic, en el qual es tindran en compte, principalment, les emissions generades en la seu del congrés, els desplaçaments de ponents i les despeses de combustible en el desenvolupament de les tasques de muntatge.

T’agradaria saber més sobre este congrés? Ací