Published On: 31 de Agost de 2020Categories: Corporatiu

El compromís per la seguretat arriba també a la nostra cuina

Gourmet Catering, el nostre aliat estratègic en restauració, ja compta amb el segell Safe Tourism Certified, que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i certifica la implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront del Covid-19.

El Palau i Gourmet Catering treballen junts en la implementació d’un protocol específic enfront del Covid-19

Durant els últims mesos, el Palau de Congressos de València ha treballat intensament al costat de l’equip de restauració Gourmet Catering, per a implementar un protocol de mesures de seguretat específic i continuar oferint noves experiències gastronòmiques. En este sentit, s’ha optat per garantir un servei individualitzat, atés per personal de suport i adaptat a les necessitats de cada esdeveniment. Tot això sense descurar el compromís mediambiental amb el qual està alineat el nostre aliat estratègic.

Gourmet catering, el nostre aliat en restauració, ja compta amb el segell Safe Tourism Certified, que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i certifica la implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront del Covid-19.

En què consisteixen les mesures implantades?

Quant al personal, l’accés a les instal·lacions serà de manera escalonada i a més sota un estricte control de temperatura. L’uniforme de treball es neteja diàriament i està enfundat individualment per a evitar contactes amb l’exterior. Durant l’activitat, és obligatori l’ús de màscares i guants, respectant en tot moment les mesures higienicosanitàries establides pel Palau de Congressos de València.

Quant al format del servei, en els punts clau se senyalitzaran les distàncies de seguretat per a evitar potencials aglomeracions i entre taules. S’incrementarà la neteja durant el servei i es potenciarà l’ús d’espais a l’aire lliure, mantenint l’ús de materials reciclats i biodegradables en barres i elements auxiliars: palets, caixes de fusta, taules rústiques, .. Espais únics, on la creativitat i la sostenibilitat són els protagonistes.

Pel que respecta al disseny de menús i la seua presentació, el servei serà en tot moment individualitzat i atés pels cambrers. Potenciarem així mateix les propostes de pack lunck o formats take away per als participants. El parament continua sent sostenible, sense renunciar a la seua funcionalitat: bambú, fulla de palma, fusta, productes compostables, …, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Pots consultar més informació en l’apartat La nostra Cuina de la web del Palau.