Published On: 1 de Juliol de 2021Categories: Corporatiu

Cumplim 23 anys amb la il·lusió de tornar a celebrar esdeveniments internacionals

T'agradaria sumar-te a la nostra celebració demanant un desig? I si et diguérem que ho introduiríem en una càpsula del temps.

Quasi un quart de segle amb importants fites sostenibles

Complim quasi un quart de segle! I ho celebrem amb l’emoció de tornar a albergar esdeveniments internacionals presencials de quatre dies de duració, després de més d’un any de pandèmia. I amb importants reptes sostenibles que ens fa avançar en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El nostre aniversari ha coincidit amb la finalització del congrés mèdic presencial EANS Training Course Vascular, de quatre dies de duració, que ha organitzat el Comité de Formació de l’Associació Europea de Societats de Neurocirurgia (EANS) entre estrictes mesures de seguretat. Des que reprenem l’activitat al juliol de 2020, els protocols de seguretat i els projectes tecnològics que hem posat en marxa en el Palau de Congressos de València, han fet possible que les empreses organitzadores reprenguen la seua confiança en la presencialitat dels esdeveniments. En l’últim any, s’han celebrat mig centenar d’actes als quals han assistit 20.000 persones, aconseguint mantindre el 66% de l’activitat prevista abans de la pandèmia.
I ara ve el que estàs esperant. La càpsula del temps! Sí. L’equip del Palau de Congressos volem celebrar amb tu el 23 aniversari comptant amb el teu desig sostenible.

T’ho detallem!
Comptem amb el teu desig i el teu compromís per a aconseguir un Palau de Congressos més sostenible i saludable. Perquè confiem que el teu desig contribuïsca a fer del nostre edifici una seu més sostenible i faça avançar a la ciutat en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, ajudant a pujar la seua candidatura com a Capital Verda Europea 2024 i aconseguint ser Destinació Turística Neutra de Carboni 2025.
T’estaràs preguntant quan obrirem la càpsula del temps. En 2030! L’any en què, gràcies al ferm compromís de tots i totes en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, es culminarà l’Agenda 2030, el gran pacte mundial per a la consecució del benestar social universal.

Què desitges?