Published On: 22 de juny de 2022Categories: Corporatiu

Ecoembes, el nostre Personatge del Mes per contribuir que els esdeveniments en el nostre edifici siguen més sostenibles

RECICLOS, el Sistema de Devolució i Recompensa (SDR) desenvolupat per Ecoembes, arriba al nostre edifici

Recicla durant la celebració del teu esdeveniment i col·labora amb el medi ambient

En el Palau de Congressos de València et fem partícip del nostre compromís global per la sostenibilitat i acabem de llançar, amb motiu del Dia Mundial del Medi ambient, la Guia de Bones Pràctiques per a la realització d’Esdeveniments Sostenibles en la qual et donem totes les eines per a dur-ho a terme.

Per a poder-vos oferir l’organització d’esdeveniments sostenibles, hem estret llaços amb diverses entitats que estan col·laborant en les línies de treball emmarcades en l’estratègia sostenible de l’edifici. Una de les principals aliades és Ecoembes (l’organització sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d’envasos en tota Espanya) que, gràcies al conveni que té amb L’Ajuntament de València, col·labora amb el Palau de Congressos reciclant les botelles de plàstic i llandes de begudes generades en les instal·lacions a través del seu Sistema de Devolució i Recompensa RECICLOS. Per este motiu, hem volgut donar tot el protagonisme al seu equip i l’hem nomenat ‘Personatge del Mes’.

Així, a través de la màquina RECICLOS instal·lada en el nostre edifici, els usuaris recicladors podran obtindre incentius sostenibles o socials: mobilitat “verda”, suport a col·lectius vulnerables o projectes locals.

Aquesta iniciativa d’Ecoembes digitalitza l’hàbit de reciclar aplicant la tecnologia mòbil als nous hàbits ciutadans i incorporant-la als contenidors grocs ja instal·lats als carrers. És el primer sistema de reciclatge a Espanya basat en la tecnologia mòbil, el Big Data, la intel·ligència artificial, el blockchain i l’incentiu.

Com pots usar les màquines RECICLOS?

Descarrega’t l’app gratuïta RECICLOS, després deposita en la màquina les llandes i botelles de plàstic de beguda que consumisques i escaneja el codi QR que apareixerà en la pantalla. D’aquesta manera, rebràs els punts que podràs canviar per la recompensa que hi haja disponible.