
EFFoST aterra en el Palau de Congressos de València del 6 al 8 de novembre
EFFoST2023 mostrarà els últims descobriments científics i tecnologies per a obtindre nous ingredients i aliments
La Conferència Internacional anual EFFoST és una prestigiosa conferència acadèmica sobre ciència i tecnologia alimentàries, en la qual persones investigadores, científiques, responsables polítics, professionals i estudiants de renom mundial de camps multidisciplinaris relacionats amb l’alimentació comparteixen els últims avanços en ciència i tecnologia alimentàries.
El Pacte Verd Europeu i els Objectius de Desenvolupament Sostenible exigeixen que el sector alimentari desenvolupe processos innovadors i sostenibles per a accelerar la transició cap a sistemes alimentaris sostenibles que garantisquen la seguretat alimentària, la nutrició i la salut pública. EFFoST2023 mostrarà els últims descobriments científics i tecnologies per a obtindre nous ingredients i aliments. Esta conferència aplanarà el camí per a aconseguir solucions eficaces i contribuir a l’objectiu que tothom tinga accés a aliments suficients, segurs, nutritius i sostenibles.
Tal i com apunten des de l’organització del congrés, “la comunicació entre EFFoST, nostre OPC i l’equip del Palau de Congressos és molt bona i l’equip del Palau de Congressos és proactiu. A més, les instal·lacions són d’alt nivell i les noves millores les fan encara millors”
Per què el Palau de Congressos de València per a albergar EFFoST?
L’elecció d’un destí per a la Conferència EFFoST es basa en la qualitat del programa científic i en la reputació de la institució però també en si el destí i el lloc proposats compleixen els criteris de la Conferència Internacional EFFoST. Això inclou les instal·lacions de la seu de la conferència, les dates disponibles, l’accés internacional a la ciutat i les opcions d’allotjament. EFFoST2023 està organitzat per la Universitat de València, un dels principals organismes públics d’investigació d’Espanya, i l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia dels Aliments del Consell Superior d’Investigacions Científiques (IATA-CISC), la major institució pública d’investigació d’Espanya i el tercer organisme d’investigació més gran d’Europa.
“El repte d’organitzar un acte com este és que necessitem un lloc que tinga un gran auditori per a sessions plenàries amb 800 delegats, però que també dispose d’àmplies sales de descans per a celebrar a vegades més de sis sessions paral·leles, i que tinga suficient espai d’exposició per als centenars de cartells i estands dels expositors. No totes les seus de conferències tenen esta flexibilitat. El Palau de Congressos de València respon perfectament als nostres criteris i ens permetrà ampliar l’esdeveniment”, asseguren des de l’organització.