Published On: 10 de gener de 2023Categories: Corporatiu

El 2022 culmina amb èxit una etapa de set anys plena de desafiaments

El Palau de Congressos de València en els seus últims set anys. Des del 2016 fins al 2022.

A punt d’arribar als seus 25 anys de vida, el Palau de Congressos de València ha viscut molts canvis, però sempre ha sabut adaptar-se i aconseguir el millor rendiment. Arriba el moment de posar en balanç tot el que hem aconseguit en aquesta última etapa de set anys, que no és poc. Dins del marc estratègic establit en el Palau de Congressos, un de les majors fites ha sigut haver eliminat per complet el deute financer que presentava la nostra seu a principis de 2016 i que ascendia a 5.502.140 euros. En l’actualitat som un edifici solvent econòmica i financerament.

Després d’aconseguir el primer pas, un altre dels grans reptes ha sigut aconseguir un edifici a l’última gràcies a les inversions realitzades. L’import total de les inversions en el període 2016-2023 és de 6.928.773 euros i Segons la seua naturalesa, el 85% del capital, ha sigut invertit en digitalització, innovació i sostenibilitat, els nostres tres eixos principals, tot això per a estar a l’avantguarda tecnològica i mantindre el nostre compromís social.

I unes infraestructures capdavanteres, sens dubte, necessiten un equip preparat. I el nostre capital humà és un dels valors més importants que posseeix aquesta seu. El personal segueix en constant aprenentatge, adquirint coneixements i habilitats, que l’ajuden a donar el millor a cada moment.

Com a resultat, les xifres parlen per si mateixes. L’increment de negoci des de 2016 i tenint en compte les previsions de 2023, se situa en un 36% i l’ingrés per activitat internacional ha augmentat un 88% fins a 2022. Hem recuperat totalment la presencialitat superant una etapa de pandèmia que va colpejar fortament al turisme de reunions. L’Associació Internacional de Palacios de Congressos ens ha atorgat el Premi al Millor Palacio de Congressos del Món en 2018 per segona vegada en la nostra història, gràcies a l’elevat índex de satisfacció de les organitzacions d’esdeveniments. I les perspectives per a 2023 són molt optimistes, de manera que, si es compleixen les previsions, aquest exercici en el qual complim un quart de segle, pot arribar a ser el millor de la nostra trajectòria.

Més informació ací