Published On: 1 de març de 2023Categories: Destacada, Palau de Congressos, Palau de Congressos València

El bon any valencià

Els reconeixements i esdeveniments avalen el bon any que li espera a la nostra ciutat, València.

València, és la terra de les flors, de la llum i de l’amor. Ja ho deia José Padilla amb el seu famós pasdoble. I és que només qui ha vingut a València podrà afirmar el màgica que és la ciutat. No és casualitat que la capital del Túria siga considerada la millor ciutat del món; així ho va anunciar la revista Forbes l’any 2022. La llista reflecteix les ciutats on les persones que no viuen o treballen en el seu lloc de naixement són més feliços. Transport públic assequible, esports recreatius i alta seguretat són tres de les moltes característiques clau que posseeix la ciutat i consideren altament important.

La localitat mediterrània compta amb una gastronomia envejable per tot el món, formada per una dieta, també oferida en el Palau de Congressos, caracteritzada per ser sana i equilibrada, amb la seua tradicional horta i la seua producció autòctona de fruites i hortalisses. Pot ser que per això, València ha sigut triada seu dels premis The World’s 50 Best Restaurants 2023. Serà la ciutat la que acollirà les reunions anuals més importants de xefs, restauradors, mitjans de comunicació i icones culinaris en el calendari gastronòmic.

Quant a la cultura. Saps qui és el prolífic pintor Joaquín Sorolla? L’autor, qui va pintar la seua ciutat natal en nombroses ocasions i és conegut per plasmar la llum mediterrània en els seus llenços, va morir l’any 1923. Per aqueix motiu, aquest 2023, el Consell ha aprovat el decret pel qual es declara 2023 com l’Any Joaquín Sorolla, en commemoració del centenari de la seua mort, i amb l’objectiu que la ciutadania puga aprofundir en el coneixement del seu llegat. Grans exposicions, xarrades i esdeveniments és el que acollirà la seua estimada València al llarg d’enguany.

I no podem oblidar el que vindrà, València ha sigut declarada com a Capital Verda Europea 2024. Actualment ja pots gaudir de les seues 594 hectàrees de zones verdes netament urbanes, del seu model de mobilitat sostenible o de la conversió en zona de vianants de les seues places més cèntriques.

València, la millor ciutat per a tot.

Descobreix tots els esdeveniments que alberga el Palau de Congressos de València aquest 2023.