Published On: 21 de juny de 2023Categories: Uncategorized

El Congrés Europeu d’Emboloteràpia, torna enguany al Palau de Congressos de València

El congrés, que va tindre la seua primera edició ací, repeteix seu enguany.

Del 21 al 24 de juny se celebra la Conferència Europea sobre Emboloteràpia ET2023, un congrés dedicat exclusivament als tractaments de embolització i al qual s’espera que acudisquen uns 700 professionals de la salut de tot el món. Aquest esdeveniment, la primera edició del qual ja va ser celebrada en 2019 en el Palau de Congressos de València, està dirigit a radiòlegs intervencionistes que mitjançant la introducció de micropartícules, espirals, taps o líquids poden tractar diverses malalties de forma mínimament invasiva.

Gràcies a l’emboloteràpia es poden tractar una gran quantitat d’afeccions mèdiques, des de fibromes uterins fins a malformacions vasculars, traumatismes i hemorràgies postpart. A més, aquesta tècnica està guanyant cada vegada més importància en el tractament del càncer, ja que pot tallar el subministrament de sang als tumors i al mateix temps administrar quimioteràpia o radioteràpia localment.

Atés que l’emboloteràpia és cada vegada més important dins de la radiologia intervencionista, aquesta conferència proporcionarà als radiòlegs intervencionistes de tot el món una plataforma per a debatre la pràctica clínica, consells i trucs de procediment, i les últimes dades en aquest camp d’una manera molt específica.

L’organització d’aquest esdeveniment ha destacat que, “la cooperació amb el Palau de Congressos de València és estupenda. L’equip s’ha mostrat molt receptiu a les nostres necessitats i disposat a realitzar ajustos quan ha sigut necessari. En haver celebrat la primera edició de ET 2019 en aquesta seu, sabem que és una instal·lació fantàstica per a un congrés d’aquesta grandària. L’arquitectura és perfecta per a oferir una gran experiència als nostres assistents, des dels auditoris d’última generació fins als corredors plens de llum i l’agradable zona a l’aire lliure on les persones delegades poden prendre’s un descans entremig”. Quant a la ciutat de València afigen que, “és un gran destí pel seu encant i el seu entorn, i la seua comunitat acadèmica és notable” i esperen que en el futur s’amplie encara més l’oferta de vols directes internacionals.

Vols més informació? Punxa ací per a accedir al programa complet del congrés

Descobreix tota la nostra agenda