Published On: 30 de maig de 2011Categories: Uncategorized

El futur del trasplantament de fetge es debat en el Palau de Congressos

Del 22 al 25 de juny, el Palau de Congressos de València reunix a més de 1.200 professionals de 40 països diferents amb motiu del major congrés a nivell mundial en trasplantament de fetge: el 17th Annual International Congress of the International Liver Transplant...

Del 22 al 25 de juny, el Palau de Congressos de València reunix a més de 1.200 professionals de 40 països diferents amb motiu del major congrés a nivell mundial en trasplantament de fetge: el 17th Annual International Congress of the International Liver Transplant Society (ILTS).

Un intens programa en què, gràcies a la versatilitat del Palau de Congressos, es combinaran sessions més tradicionals amb nous formats com les Vanguard Sessions (sessions avantguardistes) o les Invited Video Session (sessions en vídeo d´operacions quirúrgiques) ambdues liderades per professionals de reconeguda experiència.

Alguns dels invitats d´excepció amb què comptarà aquest congrés són el Dr. Rafael Matesanz Agres, fundador en 1989 i actual director de l´Organització Nacional de Trasplantaments d´Espanya (ONT) i creador del cridat model espanyol de trasplantaments, i el Dr. John J. Fung, anterior president de la Societat Internacional de Trasplantament de Fetge, que presentarà la conferència: Programas de transplantes de hígado en Asia: la experiencia China.

Més informació a la web del congrés.