Published On: 14 de juny de 2019Categories: Congressos

El futur dels palaus de congressos, a debat

El Palau de Congressos de València, a través de la seua directora gerent, Sylvia Andrés, participarà en una taula redona sobre el futur dels centres congressuals en el XVI Congrés APCE

Tres centres de congressos parlaran dels principals desafiaments als quals s’enfrontaran estos edificis en els pròxims anys.

A menys d’un mes perquè arranque el XVI Congrés APCE (Associació de Palaus de Congressos d’Espanya), el qual es desenvoluparà del 3 al 5 de juliol, us avancem alguns dels temes que es tractaran en les conferències i taules redones que inclou esta cita nacional. En concret, Sylvia Andrés, directora gerent del nostre recinte, participarà com a ponent per a abordar el futur dels recintes congressuals.

La seu triada per a esta edició és el Palau de Congressos de Gran Canària INFECAR, que a més celebra el seu 25é Aniversari i será l’amfitrió per als màxims responsables dels principals recintes especialitzats en reunions a Espanya, que, com cada any, es reuneixen per a debatre sobre els temes de major interés en el sector del turismo d’esdeveniments.

El programa recull en paral·lel fórums comercials i tècnics que tractaran sobre el paper dels Convention Bureauen la captació de congressos, comtraure el millor dels equips, el lideratge 3.0, servei d’àpats o la transformació digital dels palaus de congressos i els reptes actuals en el manteniment i la seguretat d’estos recintes. A més, l’esdeveniment comptarà amb la participació del vicepresident del Centre Internacional de Negocis i Convencions de Bogotà, Mario Cajiao, que comptarà la seua experiència en el Centre de Convencions Àgora i s’unirà a la taula redona sobre el futur dels palaus.

La nostra participació en la taula redona ‘El futur dels palaus de congressos’

El dijous 4 de juliol, tres representants de palaus i destinacions tan diferents com Bogotà, Barcelona i València, aportaran des de l’experiència, la seua visió de cap a on es dirigeixen els recintes congressuals i quins són els reptes que hauran de superar. Mario Cajiao junt a Marc Rodríguez, director general del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i Sylvia Andrés, serán els protagonistas d’esta taula moderada per Belén Mann, com a Secretària General de APCE.

Per a obtindre més informació sobre el programa, pots entrar ací