Published On: 4 de juny de 2019Categories: Corporatiu

El Palau de Congressos i la Universitat de València, de nou de la mà per a atraure congressos a la ciutat

Amb este acorde strenyem els llaços amb la Universitat de València per a l'organització i celebració dels congressos en el nostre edifici. L'equip del Palau de Congressos presta des del principi tot el seu suport per a la presentació de la candidatura i com a interlocutor durant tot el procés amb la resta d'agents que intervenen en ella, com els hotels o el Convention Bureau.

30 congressos, amb 40.000 pernoctacions a la ciutat, és el resultat de l’estreta col·laboració entre nosaltres i la Universitat de València des de 2016.

Des de 2016 hem estretanya any els llaços amb ADEIT. Què suposa la renovació d’este conveni?

ADEIT i nosaltres anem de la mà per a atraure esdeveniments amb un significatiu impacte econòmic i social per a la ciutat. Este esforç continu entre amb dós institucions es desenvolupa gràcies a la figura de l‘ambaixador, que és el professional de reconegut prestigi nacional i internacional compromés amb València, el qual decideix portar la ciutat per tot el món i la converteix en referent en l’àmbit congressual.

Precisament, el 15% dels nostres ambaixadors són de la Universitat de València.

Amb este acorde strenyem els llaços amb la Universitat de València per a l’organització i celebració dels congressos en el nostre edifici. L’equip del Palau de Congressos presta des del principi tot el seu suport per a la presentació de la candidatura i com a interlocutor durant tot el procés amb la resta d‘agents que intervenen en ella, com els hotels o el Convention Bureau.

Gràcies a esta col·laboració, hem confirmat per a l’agenda futura quatre nous congressos internacionals promoguts per la Universitat de València, entre els quals destaquem la 22nd International Conferenceon General Relativity and Gravitation i la Edoardo Amaldi Conference on Gravitational Waves.

Si eres un expert en el teu sector i t’agradaria estar en la nostra comunitat de més de 600 ambaixadors, formada per científics, metges, professors o professionals de reconegut prestigi nacional i internacional compromisos amb València, este és el teu lloc.

Ampliem la informacióací, en la nota de premsa que tenim també en la web.