Published On: 29 de maig de 2023Categories: Congressos, Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València acull la cita nacional més important sobre les patologies de la columna vertebral

El Palau de Congressos acull el 37 Congrés de la Societat Espanyola de Columna Vertebral

Sabies que el 80% de la població pot tindre un episodi de dolor lumbar al llarg de la seua vida? Una patologia que representa la 2a causa de visita a Atenció Primària i una important càrrega assistencial.

La Societat Espanyola de Columna, en commemoració del seu 40é aniversari, duu a terme el seu 37é Congrés anual en el Palau de Congressos de València els dies 1 i 2 de juny. Aquest esdeveniment compta amb la participació d’al voltant de cinc-centes persones especialistes en el camp de la columna vertebral del nostre país.

Durant el congrés, s’exposaran quasi cent investigacions relacionades amb les principals malalties de la columna i els procediments quirúrgics associats. Aquestes presentacions facilitaran l’intercanvi de coneixements i experiències clíniques entre els diversos professionals dedicats a avaluar i tractar a pacients amb problemes en la columna vertebral.

El 37 Congrés de la Societat Espanyola de Columna Vertebral inclou també, per primera vegada, la celebració d’una jornada nacional sobre el rol de la infermeria en la cirurgia de columna, primordial en la fase preoperatòria, intraoperatòria i postoperatòria. Especialistes de l’Hospital La Fe de València posaran en valor el paper de la infermeria en les cures en cirurgia del raquis.

A més, durant el Congrés es produirà el relleu en la presidència de la Societat Espanyola de Columna, que des de l’any 2021 ostenta la Dra. Teresa Bas, cap de Secció de la Unitat de Columna de l’Hospital La Fe i primera dona a presidir la societat en els seus 40 anys d’existència. Serà l’ara vicepresident de la Societat Espanyola de Columna i cap de la Unitat de Columna de la Fundació Jiménez Díaz de Madrid, el Dr. Luis Álvarez Galovich, qui encapçale la Junta Directiva durant els pròxims dos anys.

Vols saber més sobre el congrés? El programa complet del congrés pot consultar-se ací

Si vols consultar la nostra agenda punxa ací