Published On: 24 de abril de 2024Categories: Uncategorized

El Palau de Congressos de València acull la Convenció ECU2024

La Convenció de la Unió Europea de Quiropràctica tindrà lloc del 9 a l'11 de maig

La Convenció ECU2024, que aterrarà en el Palau de Congressos de València del 9 a l’11 de maig de 2024, espera reunir mig miler de professionals en el camp de la quiropràctica, procedents de 25 països de tot el món. Aquest esdeveniment, que se celebra cada dos anys, s’ha convertit en la trobada més gran d’aquesta disciplina a nivell internacional.

“El Palau de Congressos de València és el soci perfecte si es necessita organitzar un esdeveniment de gran envergadura com el nostre, amb delegats procedents de llocs tan llunyans com el Canadà i Sud-àfrica”, afirmen des de l’organització. “L’equip ha sigut excel·lent, receptiu, flexible i professional”, afigen.

El lema triat per a l’ECU2024 és «Desenvolupant la Quiropràctica EPIC en tota Europa» i el Dia de la Investigació i l’Educació, que se celebra durant la primera jornada del congrés, tractarà de respondre’s la següent pregunta: “Què significa això -o hauria de significar- per a la investigació i l’educació quiropràctica?”. A més, aquest dia se centrarà en l’establiment d’objectius SMART a 10 anys per a la professió quiropràctica, amb l’objectiu de visualitzar el futur d’aquesta disciplina per a 2034.

D’altra banda, el programa científic de la Convenció ECU2024 gira entorn de tres temes que han acaparat l’atenció en els cercles mèdics: La higiene del somni, el microbioma intestinal i l’impacte de la pandèmia en la salut mental. Per això, la Convenció comptarà amb ponències de professionals, tant de la quiropràctica com d’altres àmbits sanitaris, en les quals s’oferisquen proposades per a un compromís d’actuació significatiu.

En una societat en la qual el dolor d’esquena és la principal causa de discapacitat, la quiropràctica emergeix com una eina a tindre en compte. Per això, la Convenció ECU2024, que tindrà lloc en el Palau de Congressos de València, es consolida com un important esdeveniment en aquest àmbit a nivell internacional per a abordar aquesta epidèmia i contribuir a l’avanç de la salut mundial.

Vols conéixer el programa del congrés? Entra ací