Published On: 27 de juny de 2023Categories: Corporatiu, Destacada, Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València compleix 25 anys

El Palau de Congressos de València ha sigut motor de l'economia i origen de la transformació urbana d'una de les principals artèries de la ciutat.

Tanca els ulls i pensa en com eres fa 25 anys. Han canviat molt les coses? En el Palau de Congressos sí. Fa un quart de segle donàvem el tret d’eixida, i el 2 de juliol de 1998 obria les seues portes l’edifici que seria el precursor de la transformació de l’entrada nord-oest de València i que hui dia, és model de referència per al turisme congressual nacional i internacional. Des que Norman Foster va dissenyar el Palau de Congressos, aquestes són les xifres més significatives que ens acrediten:

2,4 MILIONS d’assistents

3.300 ESDEVENIMENTS realitzats

I a més hem sigut reconeguts com a

Millor Palacio de Congressos del Món en 2010 i 2018 (per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos)

De tots els esdeveniments realitzats, més de 1000 han sigut congressos i convencions, als quals han acudit més de 665.000 persones, de les quals un 85% procedeixen de l’àmbit internacional i nacional.

Què han significat aquestes xifres per a València?

Gràcies a aquesta activitat s’han generat 2,4 milions de pernoctacions, la qual cosa ha permés la dinamització de l’economia local i un impuls al posicionament de València com a destí congressual internacional, aconseguint actualment i segons l’últim rànquing publicat per l’Associació Internacional de Congressos i Convencions (ICCA), la vint-i-huitena posició en el rànquing europeu i la 36 en el mundial.

La nostra ciutat i el Palau es troben perquè, en un moment molt especial que coincideix amb el 25 Aniversari de l’edifici. I per això hem preparat durant aquest any nombroses iniciatives que faran que vives noves experiències. Pots anar descobrint-les totes ací, en aquest nou apartat de la nostra web.