Published On: 30 de maig de 2024Categories: Uncategorized

El Palau de Congressos de València es prepara per al 57é Congrés SEPAR

Del 6 al 8 de juny, tindrà lloc el principal congrés internacional de parla hispana sobre medicina respiratòria

El Congrés SEPAR, organitzat per la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR), s’ha convertit en el principal fòrum científic de parla hispana sobre medicina respiratòria, a nivell internacional. Del 6 al 8 de juny de 2024, el Palau de Congressos de València es convertirà en l’epicentre on es reuneixen professionals de tot el món amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències per a millorar la salut respiratòria de la població.

Aquesta reunió anual brinda a la comunitat científica respiratòria l’oportunitat de conéixer els principals avanços científics i tecnològics en patologia respiratòria, i propícia un entorn ideal per a l’intercanvi d’idees. Així mateix, contribueix significativament a l’avanç de la medicina respiratòria i a la millora de la qualitat de vida dels i les pacients de tot el món.

Durant tres jornades, el Congrés espera reunir al voltant de 2.000 participants, que tindran l’oportunitat de participar en múltiples activitats, conferències, debats i sessions científiques, en les quals s’abordaran temes de màxima actualitat en matèria de patologia respiratòria.

Sota el lema «Salut Respiratòria per a tots», el 57é Congrés SEPAR inclourà també activitats per a conscienciar a la població general sobre la importància de cuidar i protegir el nostre sistema respiratori. Aquestes diferents accions busquen promoure estils de vida respisaludables, millorar la qualitat de l’aire que respirem i sensibilitzar sobre la importància del canvi climàtic i el seu impacte sobre les malalties respiratòries.

A més de ser un espai per a la discussió acadèmica, el Congrés albergarà el 7é Fòrum de pacients amb malalties respiratòries «Respirant junts», organitzat pel Comité SEPARpacientes. Aquest esdeveniment paral·lel brindarà tant a pacients, com a famílies l’oportunitat de compartir les seues experiències i aprendre de persones expertes.

L’últim Congrés SEPAR celebrat a València va tindre lloc l’any 1995. Des de llavors, la ciutat ha experimentat un gran canvi, havent sigut designada Capital Verda Europea en 2024. València combina a la perfecció modernitat, tradició, cultura i gastronomia i es converteix en el marc excel·lent per a la celebració d’aquest esdeveniment.

Consulta tot el programa ací.