Published On: 4 de abril de 2022Categories: Jornades

El Palau de Congressos, escenari de la 11ª Conferència del Programa Marc d’Investigació i Innovació de la Unió Europea en Espanya

L'organitza el CDTI, en col·laboració amb el Ministeri de Ciència i Innovació i la Comissió Europea, per a analitzar el primer any d'Horitzó Europa

Horitzó Europa és el principal programa de finançament de la UE en matèria d’investigació i innovació

Al març de 2021, es va crear Horitzó Europa, el principal programa de finançament de la UE, en matèria d’investigació i innovació, que s’estén fins a 2027, i se centra en la lluita contra el canvi climàtic, a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a impulsar la competitivitat i el creixement de la Unió Europea.

Un any després, un miler de persones es reuneixen el 6 d’abril, en el Palau de Congressos de València, per a analitzar els dotze mesos de marxa d’este programa que promou la competitivitat industrial i la innovació, i debatre sobre les novetats i estratègies necessàries per a fomentar la participació d’entitats espanyoles.

La 11a Conferència del Programa Marc d’Investigació i Innovació de la Unió Europea a Espanya està organitzada pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), l’entitat del Ministeri de Ciència i Innovació, que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles.

La jornada és un esdeveniment 100% de producció pròpia del Palau de Congressos i es desenvoluparà en els principals espais de l’edifici. El CDTI, organitzador de l’esdeveniment, ha optat per l’ús de la cartelleria digital i la tecnologia que ofereix el nostre edifici a les empreses organitzadores, a més del disseny i ‘posada en escena’ de diverses escenografies als auditoris on tindrà lloc la conferència. Així mateix, s’ha creat una zona de networking per al públic de l’esdeveniment.

Durant la seua celebració, es comptarà amb els principals responsables del programa i entitats participants espanyoles, com els centres tecnològics i les startups d’àmbit tecnològic. A més, s’oferirà la possibilitat de mantindre reunions amb experts per a rebre assessorament sobre Horitzó Europa i es podran organitzar trobades bilaterals amb altres assistents.

Per a seguir la conferència en streaming, pots entrar ací.