Published On: 8 de febrer de 2011Categories: Uncategorized

El Palau i el Club para la Excelencia en Eventos fomentaran actes profesionals

El Palau de Congressos de València i el Club para la Excelencia en Eventos  han firmat un acord de col.laboració per a preservar, fomentar i potenciar la qualitat i l´excel?lència en l´organització i celebració d´esdeveniments...

El Palau de Congressos de València i el Club para la Excelencia en Eventos  han firmat un acord de col.laboració per a preservar, fomentar i potenciar la qualitat i l´excel?lència en l´organització i celebració d´esdeveniments professionals. 

Ambdós parts tenen interés per assentar les bases que signifiquen establir una relació mútuament beneficiosa que reforce les garanties d´èxit en la celebració d´esdeveniments organitzats en les instal.lacions del Palau. Açò repercutirà satisfactòriament en les empreses i entitats per als que es realitza l´esdeveniment.

En esta aliança es troben, per un costat les instal.lacions del Palau de Congressos de València, que en paraules del seu conseller director-gerent, José Salinas, “?li han portat a ser reconegut per l´AIPC (Asociación Internacional de Palacios de Congresos), en 2010, com el millor palau de congressos del món”. I d´un altre, el compromís de best practices i compliment dels requisits d´entrada per a les agències del Club para la Excelencia en Eventos. D´esta manera, Oscar Santiago, president del Club, hi ha assenyalat que ??es forma un binomi espai-organitzador que assegura un alt nivell de recursos, que garantixen l´èxit d´un esdeveniment?.

La firma s´ha dut a terme en el marc d´un esdeveniment molt especial en les instal.lacions del Palau de Congressos de València, a què van acudir com invitats la pràctica totalitat de les agències del Club para la Excelencia en Eventos

Sobre el Club para la Excelencia en Eventos
El Club para la Excelencia en Eventos, fundat al maig del 2008, està integrat per Día D, EDT Eventos, Global Events, Innevento, Mac Guffin, Quum, SCP, Sörensen, Staff Eventos i Wow!. Té entre els seus principals objectius, consolidar els esdeveniments com a ferramenta estratègica de comunicació i màrqueting, participar en la professionalització del sector i crear un Codi de Conducta. El Club representa un compromís ferm cap a l´excel.lència per part de les principals agències organitzadores d´esdeveniments del país, que facturen conjuntament al voltant de 95 milions d´euros i representen a uns 300 professionals.