Published On: 17 de febrer de 2023Categories: Congressos

El XXVI Congrés de la Societat Espanyola de Retina i Vitri (SERV) dona inici a la temporada primaveral de congressos en el Palau de Congressos de València.

El XXVI Congrés de la Societat Espanyola de Retina i Vitri torna al Palau de Congressos de València.

L’esdeveniment proporcionarà a la ciutat un total de 1.827 pernoctacions.

Després del gran èxit que va tindre el Congrés de la Societat Espanyola de Retina i Vitreo en les nostres instal·lacions l’any 2007, l’organització torna a triar el Palau de Congressos de València per a ser la seu en 2023. Els dies 3 i 4 de març el Palau de Congressos de València inaugura la temporada de congressos d’enguany. El Congrés de la SERV és un de les més importants trobades d’Oftalmologia que se celebra al nostre país. Durant aquests dos dies, els últims avanços tecnològics tant per al diagnòstic com per a l’abordatge de les principals malalties de la retina, coroides i vitri, així com les novetats farmacològiques en el seu tractament, centraran l’atenció de les 1.000 persones que es trobaran als nostres auditoris. A més, l’esdeveniment comptarà amb pòsters digitals, acció que va lligada a la línia de sostenibilitat del Palau de Congressos.

Una de les presències més esperades del congrés serà l’assistència del Dr. Kazuaki Kadonosono, professor i cap del Departament d’Oftalmologia i microtecnologia del Yokohama City University Medical Center al Japó, qui rebrà el premi Medalla d’Honor SERV 2023 i serà el responsable de la conferència inaugural.

L’objectiu d’aquesta edició serà continuar amb la funció de la societat de convocar a les persones especialistes en retina perquè puguen donar la millor assistència mèdica i quirúrgica a la població i ajudar-los amb programes com el de formació d’experts en retina o amb espais com el SERV <40.

La Societat Espanyola de Retina i Vitri és una associació científica sense ànim de lucre que té per objecte fomentar l’estudi de les malalties de la retina, coroides i vitri. Entre els seus objectius figuren establir intercanvis per a ampliar, promoure i actualitzar els estudis relacionats amb la patologia i cirurgia de la retina, coroides i vitri, fomentar la difusió dels mètodes terapèutics, i contribuir a la formació i actualització dels seus membres en aquest àrea del coneixement.

Si vols més informació sobre el congrés pots accedir ací