Published On: 27 de setembre de 2021Categories: Corporatiu

Entra en la nostra càpsula del temps i viatja fins 2030

El Palau de Congressos celebra el Dia Mundial del Turisme amb l'esdeveniment sostenible ‘La càpsula del temps’

La iniciativa s’emmarca dins de la nostra estratègia sostenible i en el ferm compromís amb el compliment dels ODS

Preparada i preparat per a viatjar en el temps? 2021, 2022, 2023 i… 2030! Ací estem, nou anys després. Com t’imagines València i el Palau de Congressos de València? S’ha complert el teu desig sostenible?

La nostra imaginació no té fronteres d’espai ni temps. I saps el millor? Que el que t’estem contant és real. No és fruit de la fantasia. Ara sí, torna a 2021, per a poder-te relatar en què ha consistit el nostre esdeveniment sostenible.

Hui, en el Dia Mundial del Turisme, hem soterrat en l’espai exterior del nostre edifici una càpsula del temps, elaborada amb vidre reciclat per l’artista valenciana Sara Sorribes, en l’interior de la qual guardem uns missatges molt especials. Hem recopilat els compromisos i desitjos sostenibles de l’equip del Palau de Congressos, els dels nostres ambaixadors, aliats estratègics i ciutadans. I tot amb un ferm objectiu: continuar avançant en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU.

Un acte simbòlic, en el qual ha participat el president del Consell d’Administració del Palau i Regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, la directora gerent del Palau de Congressos, Sylvia Andrés, el director general de Fundació Visit València, Antonio Bernabé i els ambaixadors de l’entitat Vicente Domingo, director del Centre Mundial de València per a l’Alimentació Sostenible –CEMAS-), Jaime Gómez, catedràtic d’Enginyeria Hidràulica a la Universitat Politècnica de València i Gonzalo Belenguer, director general de REDIT (Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana).

Un esdeveniment que se suma al desenvolupament de les nostres accions sostenibles i amb les quals pretenem avançar en l’estratègia de turisme sostenible de València. En 2030, que és quan culmina l’Agenda 2030 de Nacions Unides, s’extraurà la càpsula i es donaran a conèixer els missatges sostenibles. Et ve de gust conèixer els detalls de l’esdeveniment? Ampliem la informació en esta nota de premsa.

Els missatges, enviats a través d’un formulari en línia, s’han emmagatzemat en un arxiu virtual, amb un QR que s’ha tancat en la càpsula. Has manat el teu? Encara ets a temps! Ací.