Published On: 28 de setembre de 2018Categories: Espectacles

L’espectacle continua: Queen, Pimpinela, Mecano i Dire Straits alegren la tardor i l’hivern al Palau de Congressos

Dios Salve a la Reina, Pimpinela, Hija de la Luna i The Very Best of Dire Straits completen l'agenda musical amb els seus concerts

Dios Salve a la Reina, Pimpinela, Hija de la Luna i The Very Best of Dire Straits completen l’agenda musical amb els seus concerts

Música i diversió; molta diversió. Així serà el pròxim trimestre del Palau de Congressos. Entre l’extensa agenda dels pròxims mesos destaquen diversos espectacles que prometen atraure a un gran nombre d’assistents.

El primer d’ells serà el tribut a un dels grups més icònics del segle XX i que actualment segueix comptant amb milions de seguidors en tot el món: Queen. El 19 d’octubre, la banda Dios Salve a la Reina recrearà Live at Wembley!, un dels concerts més importants de la seua gira d’acomiadament de 1986.

El nivell de detall tant en il·luminació i en vestuari, com en so i actuacions és tal, que el grup argentí ha aconseguit nombrosos reconeixements. Entre ells, de la revista Rolling Stone, que els considera com “la millor banda tribut del món” o el mateix Brian May, guitarrista de Queen, qui qualifica el treball dels argentins de “fantàstic”.

Només dos dies després, el 21 d’octubre, el duo argentí Pimpinela pujarà a l’escenari per a fer un recorreguta tota la seua discografia. D’aquesta manera, cançons tan populars com ‘Olvídame y pega la vuelta’ o ‘Esa chica y yo’ arribaran a tots els racons de l’auditori del Palau de Congressos gràcies a la seua perfecta acústica.

Més endavant, el 28 de desembre, Mecano tornarà a València. Malgrat que la banda espanyola es dissolgué fa 25 anys després de la seua última gira, Aidalai Tour, la formació ha tingut alguns revivals com el musical de Nacho Cano, ‘Hoy no me puedo levantar’.

Ara, per a commemorar aquest aniversari, la cantant sevillana Robin Torres lidera Hija de la Luna, un projecte tribut que homenatjea a un dels grups més representatius del pop espanyol.

Per últim, i per començar 2019 amb força, Dire Straits tornarà a sonar el 12 de gener de la mà de Brothers in Band.

The Very Best of Dire Straits arreplega els temes més destacats del grup anglés des de 1978 a 1991. A això s’ha d’afegir una posada en escena composta per 9 músics que, junts, aconsegueixen un nivell de semblança tan gran que el mateix Guy Fletcher, teclista de Dire Straits, ha dit que, quan els va escoltar, va pensar que “era una gravació nostra”.

Si desitges conéixer més sobre els pròxims concerts del Palau de Congressos, pots visitar la nostra Agenda.