Published On: 9 de Juliol de 2020Categories: Corporatiu

Et presentem la Memòria de 2019

La internacionalització i l'increment de l'activitat protagonitzen l'informe anual

Et detallem les fites que fan emmarcar la memòria de 2019

De tots els anys, acabem de complir 22, ens quedem amb molts moments que ja formen part com els més importants de la història del Palau de Congressos de València. 

2019 quedarà en la nostra memòria per moltes fites. Te’ls expliquem:

Vam créixer en activitat.  Generem impacte econòmic i millorem la rendibilitat. Incrementem l’activitat un 34%, la qual cosa va generar a la ciutat 99.386 pernoctacions.

Vam créixer en internacionalització. El 61% dels congressistes van procedir de fora del nostre país, un percentatge que situa el Palau de Congressos com a referent del turisme de congressos a nivell mundial.

Vam créixer en competitivitat. Millorem les infraestructures del Palau i els nous espais de networking  contribueixen a millorar l’experiència dels clients i assistents.

Vam créixer en compromís. Impulsem la nostra labor de Responsabilitat Social Corporativa gràcies a l’organització d’esdeveniments sense ànim de lucre.

Vam créixer en satisfacció i en reconeixement extern. Al llarg de l’any vam donar veu als clients convertint les seues experiències en el centre de la nostra estratègia de comunicació.

Us abelleix descobrir tot el que va passar en 2019? Ací, en la nostra memòria anual , que acaba d’aprovar el Consell del Palau de Congressos de València. 

Si les circumstàncies ho permeten, esperem repetir en 2021 els resultats de l’any passat. Mentrestant, l’equip al costat dels aliats estratègics i els clients, continuen treballant per a aconseguir-lo.