Published On: 30 de gener de 2023Categories: Destacada, Espectacles

Febrer i març seran els mesos clau on podràs gaudir de sis concerts de gran renom en el Palau de Congressos de València.

La bona música i el bon ambient complementaran la nostra agenda de congressos en els pròxims mesos.

El primer concert serà el 4 de febrer, amb un gran nom en el cartell, L’Arravatament. El segon artista que podràs gaudir en el Palau de Congressos de València és Ara Malikian, que actuarà el 5 de febrer. El violinista va fer sold out a les poques setmanes d’anunciar la seua interpretació i va comunicar immediatament una nova data perquè totes les persones que es van quedar sense poder comprar la seua entrada pogueren tindre una altra oportunitat, aquesta vegada el 26 de març en el mateix lloc.

Un altre dels grans protagonistes d’aquest gran mes serà el gran referent de la música espanyola i el flamenc, Paco Candela, qui actuarà el 17 de febrer en les nostres instal·lacions. Però si eres una persona fanàtica del cinema, no et pots perdre la Film Symphony Orchestra, aquesta vegada amb el títol: HEROIS I SUPEHÉROES el 18 de febrer. L’orquestra repeteix seu per dotzena vegada i avala les nostres instal·lacions com a lloc perfecte per a qualsevol tipus d’actuació.

L’última celebritat encarregada de posar fi a l’agenda de concerts d’aquests mesos serà Diego l’Escamarlà. Han passat 20 anys des que l’Escamarlà entrara per primera vegada en l’estudi per a gravar el conegut àlbum de Llàgrimes Negres. El pròxim 11 de març, en el Palau de Congressos de València, després de dues dècades del seu llançament podràs tornar a gaudir d’aquestes cançons tan conegudes.

Deixa’t portar per aquestes grans actuacions! Descobreix tots els nostres esdeveniments ací.