Published On: 17 de gener de 2024Categories: Destacada

FEVADIS, ASPAU i Fundació Mira’m de la Comunitat Valenciana organitzen les primeres “Jornades de la Vida Bona” en el Palau de Congressos de València

Una jornada més que necessària. Participa!

Les jornades seran un punt de trobada i intercanvi de coneixements, experiències i bones pràctiques, que puguen dur a terme una transformació real de la nostra societat i en la qualitat de vida de les persones amb autisme i amb discapacitat. El congrés es durà a terme en el Palau de Congressos de València el dissabte 24 de febrer de 2024.

L’esdeveniment comptarà amb una agenda d’activitats variada, que inclourà conferències magistrals, presentacions d’investigacions, taules redones i tallers interactius. Així mateix, s’oferiran oportunitats per a establir aliances estratègiques i participar en una xarxa global d’experts compromesos amb el desenvolupament del model de qualitat de vida al llarg del cicle vital de les persones amb autisme i amb discapacitat intel·lectual.

Les “Jornades de la Vida Bona”, se centraran en com, a través del Model de qualitat de vida i suports necessaris, podem incidir de manera directa en la qualitat de vida de les persones amb autisme, amb discapacitat i en conseqüència en la societat. Per a això, comptaran amb dos destacats experts en el camp: Agustín Illera i Míguel Ángel Verdugo. La seua destacada trajectòria ha sigut reconeguda amb diversos premis nacionals i internacionals, que celebren i reconeixen les seues aportacions científiques en el camp de la discapacitat.

Aquestes I Jornades de la Vida Bona, reuniran una audiència de professionals, investigadors, famílies, acadèmics i líders d’opinió, interessats a explorar les últimes tendències i avanços en el camp de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Durant l’esdeveniment, els ponents principals compartiran els seus coneixements, experiències i perspectives sobre el model de qualitat de vida, abordant temes clau com l’avaluació, la intervenció i els factors que influeixen en la qualitat de vida en diversos contextos.

Eres una empresa i vols col·laborar en el patrocini d’aquest esdeveniment?

Telèfon de contacte 963209070 – José Pons

Vols saber més sobre l’esdeveniment? Prem ací