Published On: 8 de setembre de 2023Categories: Congressos, Palau de Congressos

Finalitza amb èxit la 28 edició del Congrés Internacional de Reciclatge de Bateries 2023

El Congrés Internacional de Reciclatge de Bateries 2023, que s'ha realitzat del 6 al 8 de setembre en el Palau de Congressos, arriba a la seua data final.

Sabies que per a 2030 s’estima que la demanda de bateries es multiplique per quinze? ICBR 2023 és el fòrum internacional per a examinar els desafiaments que enfronta la Indústria del Reciclatge de bateries a tot el món. Al llarg de 28 anys consecutius, el congrés ha congregat a la comunitat global de persones expertes i líders involucrades en totes les etapes del reciclatge de bateries, incloent-hi recicladors, fabricadors de bateries, entitats de recol·lecció, fabricadores d’equips originals, responsables polítics, proveïdors de materials i serveis, entre altres.

En aquesta gran edició, organitzada per primera vegada a València, s’han reunit aproximadament 600 participants en un ambient únic i s’han exposat més de 40 estands en el Palau de Congressos.

“Ens agrada molt la ubicació del Palau de Congressos perquè està molt prop de l’aeroport, està a tan sols 10 minuts. A més, la ciutat és perfecta i l’edifici és molt bonic” ha assegurat, Nadja Koch, directora del congrés. Així mateix, l’organització ha afirmat sentir-se molt satisfeta del gran suport institucional que ha rebut l’esdeveniment, tant a nivell local com nacional.

L’esdeveniment també ha comptat amb activitats interessants per al benestar personal i la cura del medi ambient. Cal destacar que l’organització de l’esdeveniment ha oferit la possibilitat de fer sessions de ioga individuals en l’edifici, durant la jornada, i ha apostat per fer aturades de 5 minuts de relaxació durant les ponències. A més, s’ha exposat en la marquesina de l’edifici, juntament amb la col·laboració d’un concessionari valencià, una selecció de cotxes elèctrics d’alta gamma. Aquesta mostra comptava amb la possibilitat de poder conduir-los pels voltants de la seu, vivint una experiència extraordinària en el Palau de Congressos que aposten per la sostenibilitat del planeta.

Vols saber més sobre la programació de l’esdeveniment?

Prem ací!