Published On: 2 de maig de 2019Categories: Turisme

Focus en Turismo

EDEM llança la segona edició de Focus on Turismo i el Palau de Congressos de València serà protagonista en la sessió Model empresarial: turisme de reunions.

Després de l’èxit de la seua primera convocatòria, EDEM llança la segona edició de “Focus on Turismo” i el Palau de Congressos de València serà protagonista en la sessió Model empresarial: turisme de reunions.

Este esdeveniment, que començarà el 23 de septembre i finalitzarà el 2 de decembre, tindrà una duració de 45 hores repartides en 10 sessions i està dirigit a empresaris, directius i professionals d’organitzacions turístiques, així com emprenedors i té com a objectiu extraure els coneixements, eines i models necessaris per a millorar la direcció d’empreses del turisme i de l’oci, permetent als assistents conéixer casos d’èxit de mà dels responsables d’algunes de les principals entitats del sector.

Els professors que impartiran el fòrum són empresaris, emprenedors i professionals amb àmplia experiència en el turisme des de les seues distintes àrees d’especialització i el programa ha sigut elaborat per l’equip directiu d’EDEM en col·laboració amb José M. Nácher, especialista en turisme de la Universitat de València.

El programa es desenvolupa en tres blocs: recorregut per les principals àrees de gestió de l’empresa des de la perspectiva de la direcció, acostar diferents models empresarials en el turisme compartint experiències i visites a entitats de referència, i finalment la inversió i emprenedoria en turisme, amb casos pràctics narrats pels seus protagonistes. Tot això amb una orientació cap a l’aprenentatge dels diferents estils de lideratge.

Dins del segon bloc del curs, intervindrà la directora gerent del Palau de Congressos de València, Sylvia Andrés. La dita sessió posarà de manifest la importància del turisme de reunions en el sector turístic i el paper del palau valencià com a model de gestió en el sector, i tindrà lloc el pròxim 4 de novembre en este recinte. Al finalitzar, els participants tindran l’oportunitat de realitzar una visita guiada a les instal·lacions.

Si desitges inscriure’t, pots fer-ho abans del 16 de septembre de 2019, omplint la sol·licitud a través d’internet, accedint a la pàgina web (https://sede.edem.es/solicitudes/focus_turismo/inscripcion/) . Recorda que els grups són limitats i no superaran les 30 places.

Més informació sobre el programa ací.