Published On: 23 de octubre de 2017Categories: Sense categoritzar

Fòrum de trobada per als Centres Especials d’Ocupació

El Palau de Congressos de València acollirà a l'octubre, el XV Congrés Nacional de Centres Especials d'Ocupació i l'I Congrés Europeu d'ocupació inclusiu, protegit i adaptat.

Durant el 23 i 24 d’octubre se celebrarà la trobada nacional, que reunirà a prop de 300 persones entre les que es troben els membres dels Centres Especials d’Ocupació (CEEs) , empreses i públic en general. Dins d’un format dinàmic, s’establiran taules redones, presentacions i anàlisi sobre els problemes i la situació sociolaboral de les persones amb discapacitat i les ajudes i tracte amb l’Administració. Actualment el 70% dels treballadors amb discapacitat treballen en un dels 2.500 Centres Especials d’Ocupació Espanyols (font: INE).

Este esdeveniment, el lema del qual és Buscando solucions de futuro, oferirà l’oportunitat de buscar sinergies estratègiques i el suport mutu que permeta obtindre solucions que ajuden a la inserció laboral desenrotllada en els CEEs.

“Per primera vegada en la seua història, coincidint amb este congrés, se celebrarà una jornada europea que permetrà conéixer de primera mà la situació a Europa en els àmbits econòmics, polítics i socials i compartir experiències amb altres CEEs fora d’Espanya. Les persones amb discapacitat troben en les empreses adaptades europees una solució per a la integració laboral, recolzades a més per les lleis d’estos països, a pesar de les grans diferències. Les bones pràctiques que Europa ha tingut en el desenvolupament de les competències i l’ocupació de treballadors amb discapacitat i els testimonis de treballadors amb discapacitat d’empreses inclusives, seran alguns dels temes en què se centrarà el debat.

Més informació