Published On: 1 de octubre de 2018Categories: Convencions

Framesi celebra la seua convenció de perruqueria al Palau de Congressos

Més de 1000 estilistes procedents de 35 països es donen cita al punt de trobada mundial de la perruqueria

Més de 1000 estilistes procedents de 35 països es donen cita al punt de trobada mundial de la perruqueria

Moda i bellesa es donen la mà. Framesi, referent mundial en matèria de perruqueria, celebrarà el seu Congrés Internacional 2018 al Palau de Congressos de València els pròxims 2 i 3 d’octubre.

Un esdeveniment que ja ha acollit altres ciutats europees en anys anteriors i que ara és València i el seu Palau de Congressos, un edifici dotat de la màxima versatilitat, els que arrepleguen el relleu. Amb aquests precedents, és clar que la cita és d’una gran importància. Tant, que més de 100 perruquers procedents de 35 països de tot el món assistiran per a ser testimonis de creacions originals que marcaran les noves tendències en moda capil·lar.

I precisament per això, el Palau de Congressos posarà a la seua disposició un gran escenari que serà convertit en una autèntica passarel·la de moda il·luminada per jocs de llums, color i, en definitiva, per una molt cuidada escenografia.

La convenció es desenvoluparà en dues jornades. Durant la primera, dimarts 2 d’octubre, alguns dels millors grups d’estilistes del món, entre ells, HaiRevolution, Passion4Fashion i Mixart Diffusion, presentaran els talls, pentinats i colors que es portaran la pròxima temporada tardor-hivern.

Però Framesi no es limitarà a soles als cabells, sinó que vol oferir la millor combinació. Per això mateix, dimecres 3 d’octubre, Italian Style Framesi i Italian Style Energy faran gala de les seues col·leccions de vestuari enfront del gran públic.

L’objectiu d’aquestes jornades és, per damunt de tot, inspirar als professionals del món de l’estilisme capil·lar. És a dir, aportar noves idees que els serveixen per a poder fer les seues pròpies creacions, complint així la missió principal de Framesi: treballar per i per a l’èxit del perruquer.

En aquesta ocasió, l’encarregada d’organitzar els serveis locals de la gala és el DMC RTA Group – INCOMING & EVENTS, empresa de reputació internacional gràcies a esdeveniments que destaquen per la seua enorme creativitat i repercussió, en col·laboració amb la Agencia Italiana M3 srl eventos.

Si desitges conéixer més sobre el Congrés Internacional 2018 de Framesi, pots visitar el seu programa a la seua pàgina web.