Published On: 16 de setembre de 2019Categories: Jornades

Gestionant Fills arriba per primera vegada a València

L'esdeveniment, que se celebrarà el 5 d'octubre en el Palau de Congressos de València, acostarà al públic pautes i eines educatives de la mà de grans professionals

Assistiran més d’un miler de pares i professionals de l’educació

Després de quatre anys celebrant-se a Madrid i Barcelona, la XIII edició del tour ‘Gestionant fills’, el major esdeveniment d’educació’, dirigit a pares i professionals de l’educació, aterra a València de la mà de Premsa Ibèrica. Més de 9.000 persones han disfrutt d’esta gran trobada sobre l’educació dels fills orientat a mares, pares i docents del nostre país, pel qual ja han passat més de 70 ponents.

La jornada, que se celebrarà de 9 a 14 hores el 5 d’octubre en el Palau de Congressos de València, serà presentada pel director de Gestionant Fills, Leo Farache, i la periodista i presentadora Silvia Tomás, i reunirà els principals experts en educació del nostre país.

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta i permetrà assistir a 7 ponències, en les quals s’abordaran temes tan rellevants com educar amb l’esport, la violència de gènere, la música com a eina educativa o la coresponsabilitat de la parella en l’educació dels fills. Entre els ponents: Pedro García Aguado, Javier Palop, Alberto Soler, Marina Marroquí, Alba Castelví, Jose Carlos Ruiz, Alberto Soler, Jaime Buhigas i Salva López, un distingit elenc de professionals multidisciplinaris, especialistes entre altres matèries en psicologia, violència de gènere, sociologia, prevenció de l’ús de les Tic`s i tractament de la malaltia d’Addicció, etc.

Així mateix, pensant en els més xicotets, l’organització ofereix a les famílies que acudeixen a esta cita, la possibilitat que els nens de 3 i 12 anys puguen adquirir entrades infantils per a disfrutar de tallers en una ludoteca habilitada per a tal fi a l’interior de l’edifici.

Per a més informació: https://www.tourgestionandohijos.com/valencia