Published On: 18 de gener de 2021Categories: Corporatiu

Gràcies a l’èxit dels últims events presencials i híbrids, encarem 2021 amb ilusió

Convertim el 35 Congrés AECOC Gran Consum en cas d'èxit

¡Et contem per què!

En moments com els que està vivint la societat, en els quals sembla que la incertesa s’apodera de tot, l’equip del Palau de Congressos de València, armat d’il·lusió i optimisme des de l’inici de la pandèmia, no sols fa balanç dels últims esdeveniments celebrats en el nostre edifici. També els converteix en casos d’èxit! Perquè sí, amb seguretat es pot! I ens impulsa a afrontar 2021 amb força. 

Congressos de gran envergadura continuen celebrant-se i amb òptims resultats, com el 35 AECOC Gran Consum que va reunir 250 assistents presencials i la resta van ser virtuals fins a un total de 3.000 participants. Quina és la clau?

La SEGURETAT. El Palau de Congressos i AECOC van activar estrictes protocols de seguretat que van ser auditats en totes les seues fases per al seu correcte funcionament.

Primer es va avaluar globalment el risc abans de l’esdeveniment i es va dissenyar el congrés concorde al compliment dels requisits.

Una vegada superada la fase inicial del protocol, des del Palau de Congressos de València vam proporcionar la seu que permetia complir l’aforament permès, la distància de seguretat i un sistema de climatització que incorporava la màxima ventilació exterior a les sales, entre altres mesures de seguretat adoptades.

Posteriorment, es van implantar les mesures d’informació, la senyalística i cartelleria per al correcte compliment de les mesures i es van supervisar tots els protocols implantats en cada fase, per part d’un auditor.

I sí, va funcionar.

El nostre edifici es va convertir en l’escenari dels principals dirigents empresarials del país i de prestigiosos ponents, com el president de la CEOE, Antonio Garamendi; el director general de Danone, Emmanuel Faber; la vicepresidenta de Amazon a Espanya i Itàlia, Mariangela Marseglia; el president de Elbullifoundation, Ferran Adrià; el president de Hostelería de España, José Luis Yzuel; el director d’Heineken Management a la Xina, Richard Weissend; i l’entrenador d’elit Toni Nadal.

Et convidem a veure el testimoniatge del president d’AECOC, Javier Campo.