Published On: 13 de març de 2018Categories: Corporatiu

L’Hora del Planeta 2018

El pròxim 24 de març el Palau apagarà les seues llums de 20:30 a 21:30, mostrant el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic.

El pròxim 24 de març el Palau apagarà les seues llums de 20:30 a 21:30, mostrant el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic.

 El que començara com un gest simbòlic recolzant la lluita contra el canvi climàtic en 2007 a Sydney, s’ha convertit en un moviment general, que ha aconseguit unir a 187 països i 7.000 ciutats. L’Hora del Planeta intenta conscienciar a la societat sobre les conseqüències del calfament global i la pèrdua de vida salvatge associada a este procés.

Des del Palau, el compromís ecològic no es limita a esta acció, sinó que s’ha dissenyat un Pla Global que comporta una gestió responsable dels recursos i una reducció de l’impacte ecològic de la seua activitat. La posada en marxa de la coberta fotovoltaica en 2008, va ser un de les grans fites de l’edifici en matèria sostenible, i fins ara ha generat més de 2,5 milions de kWh, evitant l’emissió de 1.625 Tm de CO2. Un altre exemple més recent són les noves inversions en infraestructures i tecnologia audiovisual, atés que més de la mitat són sostenibles i han generat un increment de l’estalvi d’energia en 2017 respecte a l’any anterior en 208.000 kWh. Com a reconeixement a l’esforç realitzat en estes iniciatives, l’edifici ha obtingut en la certificació energètica el màxim nivell en la disminució de les emissions de CO2. Aval que s’unix a les nombroses certificacions mediambientals que ostenta ISO 14001, ISO 50001, Certificat BREEAM i la Q de Qualitat Turística, renovada esta última en 2017.

La combinació de l’activitat congresual amb les iniciatives sostenibles, és un dels punts millor valorats en els test de satisfacció dels clients, avaluacions en què el Palau aconseguix puntuacions excel·lent en aspectes clau com la gestió, servici i qualitat d’instal·lacions.

Unix-te a nosaltres en l’Hora del Planeta. Pots acudir als esdeveniments que organitza la WWF Espanya en València, la major organització internacional independent dedicada a la defensa de la naturalesa i el medi ambient, i no t’oblides d’apagar les llums el 24 de març, de 20:30 a 21:30.

#YoApagoPor un Planeta Vivo