Published On: 11 de desembre de 2019Categories: Corporatiu

Fa un any ens vestíem de gala per a…

Celebrar amb els nostres ambaixadors la Gala del 20 Aniversari

Anem per molts anys més!

Fa un any gaudim d’una de les experiències i aventures que mai havíem viscut en el nostre edifici. I és que l’ocasió ho mereixia! En 2018 complim 20 anys. 20 anys d’emoció, il·lusions, somnis complits i intens treball que necessitàvem celebrar.

Així que l’equip del Palau de Congressos de València, amb els seus millors gal·les, i l’edifici, també engalanat per a l’ocasió, va organitzar l’11 de desembre de l’any passat la Gala del 20 Aniversari.

Vols veure els millors moments de la nit? Ací

L’edifici, l’equip, … el teníem tot preparat per i per a ells, els grans protagonistes de la vetlada. Este esdeveniment commemoratiu, des del moment en el qual es va gestar fins al dia de la seua celebració, tenia un objectiu i una gran emoció per davant: agrair a la nostra comunitat d’ambaixadors l’especial labor que fan pel Palau i València.

Gràcies a ells, que durant estos anys han organitzat els seus principals congressos a nivell nacional i internacional en el Palau de Congressos de València braç a braç amb el nostre equip, hem aconseguit consagrar l’edifici com un dels més importants a nivell mundial.

20 anys, ara ja 21, d’històries viscudes i contades, que tenen en la seua maleta dels èxits el Premi al Millor Palacio de Congressos del Món que ens va atorgar l’AIPC en dosocasions. En 2010 i en 2018, coincidint amb el nostre 20 aniversari.

Des que inaugurem en 1998, hem albergat més de 2.900 esdeveniments, atraient a més de 2’2 milions d’assistents per a la nostra ciutat.

Per ests èxits i uns altres que estan per vindre, brindeu amb nosaltres?