Published On: 9 de març de 2020Categories: Congressos

Com la intel·ligència artificial revolucionarà el sector assegurador, entre els reptes d’este esdeveniment

El XII Congrés Nacional d'Agents i Corredors reuneix un miler d'assistents de 50 països

La transformació digital, una de les claus d’este congrés internacional

 

El blockchain, la ciberseguretat, la intel·ligència artificial (IA) i l’ internet de les coses són els grans reptes als quals s’enfrontarà el sector assegurador en els pròxims anys. I, precisament, d’estos desafiaments se centrarà el XII Congrés Nacional d’Agents i Corredors, que se celebrarà al Palau de Congressos de València pròximament.

Este esdeveniment, de caràcter quadriennal, és la major trobada de corredors i agents d’assegurances d’Espanya, i coincidirà amb el Congrés internacional de Copaprose, la Confederació Panamericana de Productors d’Assegurances, l’edició de les quals de 2018 es va celebrar a Costa Rica.

Sota l’eslògan ‘Change the game’, l’organització del congrés ha preparat un programa innovador, en el qual es donaran les pautes per a transformar les empreses asseguradores i satisfer les necessitats dels clients, que actualment se centren en oferir experiències i millorar la relació amb els clients.

Durant estos dos dies es presentaran les principals novetats i tendències actuals del mercat, així com de la presentació de diversos casos d’èxit de mediació a nivell mundial gràcies a la tecnologia i de com està transformant la revolució digital el sector, els principals objectius del qual són augmentar la competitivitat i oferir noves experiències als clients. 

La candidatura per a celebrar el congrés en el Palau de Congressos va ser presentada pel Col·legi Professional de Mediadors d’Assegurances de València. Un esdeveniment que coincideix amb la presidència, per primera vegada en la història de la institució, d’una espanyola en la Federació Mundial d’Intermediaris d’Assegurances (WFII): Elena Jiménez d’Andrade.

Éste es el vídeo de presentació del congrés, on s’amplia la informació.