Published On: 10 de maig de 2022Categories: Corporatiu

La doctora Mercedes Hurtado és el nostre “Personatge del Mes”

Els congressos mèdics suposen el 70%, aproximadament, del total de congressos celebrats en l'edifici

La Dra. Hurtado és la presidenta de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València des de 2014

Si pertanys al sector mèdic i t’agradaria saber quins són els principals motius pels quals nombrosos i nombroses professionals sanitaris opten per celebrar els seus esdeveniments en el Palau de Congressos de València, este és el teu post. 😉

Conversem amb la màxima representant del sector mèdic a la província de València. La doctora Mercedes Hurtado és presidenta del Col·legi Oficial de Metges de València i Cap Clínica d’Oftalmologia a l’Hospital Universitari de la Fe. I és el nostre “Personatge del Mes”.

La doctora Mercedes Hurtado ens parla de la ciutat i del nostre edifici. “València és una ciutat meravellosa i és, sens dubte, el major al·licient que ofereix el Palau de Congressos. La seua situació en una ciutat acollidora, amb un clima envejable durant quasi tot l’any. Si a això li sumes el meravellós edifici que va dissenyar Norman Foster, l’èxit està assegurat”.

“El Palau de Congressos no sols impressiona des de fora -s’ha convertit en un referent arquitectònic de la ciutat des que s’inaugurara en 1998-. Dins ofereix tot el que una empresa, societat o institució puga necessitar per a celebrar el seu congrés o esdeveniment. I és per això que el sector mèdic tria el Palau de Congressos. Metges de tota Espanya i tothom venen a la  ciutat a reunir-se i formar-se, a aprendre i innovar. I ho fan amb la convicció que, a més, ho faran en el millor entorn possible: el Palau de Congressos, i València”. 

L’equip del Palau de Congressos de València és especialista a cobrir les necessitats requerides en els congressos mèdics. La seua experiència acumulada en estos esdeveniments aporta una visió molt àmplia de les necessitats que et puguen sorgir en el competitiu procés de presentació de candidatures dels congressos i et proporciona un suport professional en cada fase del procés.

També li hem preguntat a la doctora Hurtado quina importància tenen els congressos en el sector mèdic, en estos moments, en els quals la presencialitat dels esdeveniments s’ha recuperat totalment.

“Són fonamentals, ens ajuden a compartir experiències a nivell teòric i posar en comú casos pràctics que, més tard, ens serveixen per a millorar la nostra atenció al pacient. En una professió tan sensible als avanços tècnics i tecnològics, on cada dia es produeixen nous descobriments, este tipus de reunions resulten imprescindibles perquè cada societat científica o col·lectiu mèdic puga estar al dia de cada nou descobriment”.
“Els metges estem sempre àvids de coneixement, d’aprendre, i l’esperit col·lectiu que sorgeix en esta mena d’esdeveniments afavoreix eixa necessitat. A més, estes trobades fomenten el debat i l’esperit crític de la nostra professió. Sempre, això sí, en favor del més important: el pacient”.

Ha sigut un plaer parlar amb la doctora Mercedes Hurtado i compartir amb vosaltres i vosaltres les seues impressions sobre els congressos mèdics. Ens veiem en el Palau de Congressos de València!