Published On: 20 de abril de 2023Categories: Destacada, Innovación, Palau de Congressos

La nova webserie del Palau de Congressos de València es diu Unexpected i et farà passar una bona estona

El Palau de Congressos de València estrena una nova webserie que et farà riure i descobrir racons de l'edifici que no coneixies.

“Tu qui eres? …” Així comença el primer capítol de la nova webserie del Palau de Congressos de València. En aquest any tan especial en el qual celebrem el nostre 25 aniversari, llancem una interessant història en clau de comèdia, protagonitzada per Neus (que també compleix 25) i Paloma, que et farà veure el Palau de manera diferent.

En aquest primer capítol ‘VOLAR, veuràs en poc més de minut i mig, com comença la relació entre les dues protagonistes que, de manera indirecta, mostraran la proximitat a l’aeroport que existeix des d’aquest edifici emblemàtic dissenyat per Norman Foster i la seua proximitat amb el centre de la ciutat. Tot això a través de diàlegs desenfadats i seguint el fil d’una història més que divertida. Així mateix, et mostrarem alguns dels nostres pilars fonamentals, com la tecnologia d’avantguarda de l’edifici i el nostre compromís amb la sostenibilitat.

Però sens dubte, el denominador comú de tota la webserie és donar a conéixer el nostre equip humà, pròxim, amable i sobretot professional. En cadascun dels sis capítols descobriràs racons amagats que no coneixies i t’explicaran a través d’enginyoses anècdotes molts dels aspectes més màgics de l’edifici.

I recorda que, si desitges saber més sobre els nostres 25 anys de trajectòria, pots visitar la secció que hem creat en la nostra pàgina web on et comptem les nostres fites principals (https://palcongres-vlc.com/va/25-aniversari/). En aquest espai virtual, allotjarem tots els capítols que anem llançant de la sèrie.

No et quedes amb ganes de veure aquest primer capítol, DONA-LI al PLAY!