Published On: 18 de Juliol de 2023Categories: Corporatiu

L’activitat del Palau en 2023 s’espera siga superior a la del millor any en la història del Palau

El Palau de Congressos de València serà el punt d'atracció de grans congressos amb un important pes internacional

Des de gener del 2023 fins a final de desembre, el Palau de Congressos de València albergarà un total de 24 grans congressos. Aquests congressos, el percentatge dels quals en el total de la facturació de l’edifici es preveu ascendisca a un 77%, impulsaran en gran manera l’economia local ja que generaran prop de 90.000 pernoctacions a la ciutat. A més, estem parlant d’esdeveniments de gran envergadura, principalment del sector sanitari, com el 45 Congrés Nacional SEMERGEN (Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària), que atraurà a uns 4.000 especialistes o la LXXV Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia, a la qual acudiran més de 3.000 participants.

Un altre dels punts destacats en l’activitat d’aquest exercici és l’important pes internacional d’aquesta, el qual es calcula en un 48%. El 28th International Congress for Battery Recycling i la 37th EFFoST International Conference són alguns dels esdeveniments d’aquesta procedència que estan per vindre a partir de setembre.

Aquestes xifres fan preveure que els resultats de 2023 estiguen un 6% per damunt de l’exercici 2019, any que va ser el millor en la història del Palau.

Respecte les previsions de 2024, més de 30 congressos estan confirmats ja en el nostre calendari. Aquesta cartera indica que el pròxim exercici pot convertir-se en un any encara més excepcional en el qual els congressos tindrien un pes del 87% i l’activitat internacional, del 56%. Tota una fita en la nostra trajectòria de 25 anys dinamitzant el turisme de reunions a València.

Vols saber més? Consulta el nostre calendari congressual ací