Published On: 3 de maig de 2023Categories: Congressos, Palau de Congressos

L’XI Congrés Nacional, II Congrés Virtual d’infermeria experta en Ostomies se celebra enguany en el Palau de Congressos de València

La data de celebració serà del 4 al 6 de maig de 2023.

L’XI Congrés Nacional d’Infermeria Especialitzada en Ostomies està a punt de celebrar-se. Des de la seua primera edició, aquest esdeveniment s’ha consolidat com un lloc clau de trobada per a aquelles persones professionals innovadores que busquen enfrontar els desafiaments en la millora de l’atenció a les persones amb ostomies i les seues famílies. Per a abordar aquest gran desafiament, es requereix la col·laboració de diverses disciplines. És per això que la Societat Espanyola d’Estomateràpia (SEU) promou aquestes trobades interdisciplinàries amb l’objectiu d’augmentar els coneixements i millorar l’atenció integral en les cures de les persones que viuen o viuran amb una ostomia.

El lema central del Congrés és “Avançant en competències” i girarà entorn de la necessitat de compartir per a progressar i desenvolupar competències infermeres: habilitats en investigació, capacitat per a adaptar-se a noves situacions, capacitat per a generar noves idees (creativitat), lideratge, disseny i gestió de projectes, treball en equips interdisciplinaris, autonomia, iniciativa emprenedora, priorització de la qualitat assistencial per a proporcionar cures òptimes.

Les taules de discussió en l’esdeveniment se centraran en temes clau com a investigació, atenció al pacient, educació i avanços en tecnologia. A més, es presentaran projectes oberts a nivell nacional i internacional per a fomentar la creació i col·laboració en estudis que involucren múltiples centres. També hi haurà taules redones de debat per a fomentar la participació de les persones assistents i la discussió de diferents perspectives i enfocaments en l’atenció d’ostomies.

Seguint la línia del Congrés anterior a Vigo en 2019, aquest congrés al qual assistiran més de 500 persones, pretén donar continuïtat amb la celebració de l’II Congrés Virtual. Aquesta modalitat ofereix la possibilitat d’intercanviar experiències amb professionals d’altres països, així com amb aquells experts del nostre propi país que no puguen assistir físicament a l’esdeveniment.

Descobreix més informació prement ací

Consulta la nostra agenda.