Published On: 21 de setembre de 2022Categories: Congressos

Més de 1.500 ortodoncistas es donaran cita en el Palau de Congressos de València

L'I Congrés d'Alineadors i Noves Tecnologies serà els dies 23 i 24 de setembre

No hi ha dubte que els alineadors susciten cada vegada un major interés entre els odontòlegs a causa de l’alta demanda que té aquest tipus d’ortodòncia. S’estima que el nostre país és ja el tercer amb major volum de pacients tractats amb alineadors, només per darrere dels Estats Units i la Xina.

El Palau de Congressos de València es convertirà els pròxims 23 i 24 de setembre en la seu europea de l’ortodòncia invisible amb més de 1.500 ortodoncistas internacionals. Segons expliquen des de la Societat Espanyola d’Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial (SEDE), entitat organitzadora de la trobada, durant el mateix s’abordaran les últimes tendències i els més nous avanços en el camp d’aquesta modalitat que està revolucionant l’ortodòncia tal com la coneixíem. D’aquesta manera, en la capital del Túria donaran cita aqueixos dies els més prestigiosos experts, centenars de professionals del sector i les empreses més capdavanteres. La idea, expliquen des de la SEDE, és “oferir als professionals un espai en el qual reunir-se entorn de l’ortodòncia invisible, intercanviar experiències i contribuir al progrés d’aquesta modalitat revolucionària”.

A més, des del Comité Organitzador del Congrés també han volgut tindre en compte a la resta de personal que forma part de les clíniques. D’aquesta manera, i en paral·lel al programa central, la cita de València 2022 inclourà sengles Intracongresos, un especialment destinat a higienistes per a millorar encara més la qualitat del servei prestat en els tractaments amb alineadors i un altre centrat en la gestió dels centres, amb continguts especialment dissenyats perquè tots els professionals aprenguen a donar-li una “visió 360” a les seues clíniques.
Si ho desitges, pots trobar molta més informació sobre els programes i ponents en la pàgina web de l’I Congrés d’Alineadors i Noves Tecnologies, sedovalencia2022.com.