Published On: 27 de març de 2020Categories: Corporatiu

Mirant al futur…

L'equip del Palau de Congressos i els clients continuen treballant conjuntament per a construir esdeveniments

Revitalitzem el turisme de congressos. 

Actualment l’equip del Palau de Congressos de València està treballant amb la màxima il·lusió, entusiasme i perseverança per a continuar construint esdeveniments junts, i estem convençuts que la indústria de reunions ressorgirà i tornarà a ser un dels principals motors de l’economia de la nostra comunitat i del país. També estem fermament convençuts que València tornarà a ser un de les principals destinacions en el qual celebrar congressos nacionals i internacionals.

En este sentit, amb l’objectiu de contribuir a la revitalització del turisme de congressos, ens hem sumat a la campanya internacional ‘This Venue is Open for Business’, impulsada per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC), l’Associació Internacional de Congressos i Convencions (ICCA) i l’Associació Internacional de Fires (UFI), entre altres organitzacions del turisme de reunions. Mitjançant esta adhesió, fomentem el debat amb els altres recintes que se sumen a la campanya, per a afrontar la situació i facilitar la volta a la normalitat de l’activitat congressual, una vegada estiga controlada la pandèmia per part de les autoritats sanitàries.

Tots. L’equip i els clients estem treballant a una i sabem que esta unió és la clau de l’èxit perquè el Palau de Congressos de València i València continuen sent referent del turisme de congressos.

Així mateix, l’equip del Palau de Congressos informa els clients, proveïdors i totes les persones amb les quals treballem que, davant esta situació d’excepcionalitat, en la qual les mesures sanitàries i governamentals marquen el dia a dia del nostre país, estem contribuint a reduir els efectes del COVID-19, segons les recomanacions actuals de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Amb l’objectiu de minimitzar el contacte directe i garantir la seguretat de totes les persones amb les quals treballem, l’equip del Palau està desenvolupant la seua labor estretament amb els nostres clients nacionals i internacionals, mitjançant la implantació del teletreball, i gràcies a les últimes novetats tecnològiques, que ens permeten coordinar-nos i treballar contínuament amb ells en l’organització dels esdeveniments, que tindran lloc en el nostre recinte durant els pròxims mesos, una vegada remeta la pandèmia i així ho recomane l’OMS.

PER A CONTACTAR:

Si voleu contactar amb el nostre equip, podeu entrar ací