Published On: 25 de novembre de 2019Categories: Corporatiu

Et mostrem el nostre costat més solidari

Descobreix les accions de Responsabilitat Social Corporativa de 2019

Al llarg d’enguany, hem acollit estos esdeveniments solidaris

Pensar amb el cor, organitzar un congrés des del cor. L’equip del Palau de Congressos de València va més enllà en la seua labor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i obri el seu costat més humà i solidari a ONG’S, associacions i altres entitats benèfiques. Un treball inclusiu i gratificant del qual hem disfrutat l’equip a complet.

En 2019 hem celebrat diversos esdeveniments socialment responsables sense ànim de lucre, el fermall del qual d’or ho posa en este cas, l’associació valenciana Surg For All, que gràcies al nostre ambaixador José Rubio, cap de Servei d’Urologia de l’Institut Valencià d’Oncologia (IVO), se celebraran en el nostre edifici el 13 de desembre els Monòlegs solidaris. Els fons recaptats es destinaran a la millora de la qualitat de l’assistència quirúrgica en països del tercer món.

Acíper a la compra d’entrades.

El Palau de Congressos de València també ha contribuït enguany a aconseguir 8.000 euros recaptats per a l’allotjament de més de 200 famílies que han hagut de desplaçar-se lluny de la seua residència habitual perquè els seus fills reben tractament mèdic. Va ser gràcies a la nostra ambaixadora i gerent de la Casa Ronald València, Anabel Belén Díaz, que va triar el nostre Auditori 1 per a la celebració de la II Sarsuela Solidària d’esta entitat benèfica, el 28 de setembre, i en la qual més de 150 artistes solidaris ens van emocionar amb la seua música a nosaltres i als 1.200 assistents.

13.000 persones inscrites en el Circuit RunCáncer, que organitza l’Associació espanyola Contra el Càncer (AECC), i 63.000 euros destinats a projectes d’investigació oncològica. Un any més, i a través del nostre ambaixador i president de l’AECC València, Tomás Trénor, vam acollir la Fira del Corredor, l’esdeveniment en el qual els participants del Circuit RunCáncer, la carrera solidària més gran d’Europa i amb rècord d’inscrits enguany, podien recollir els seus dorsals durant el 18 i 19 d’octubre, amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama.

També alberguem el I Congrés autonòmic de Persones amb Càncer i Familiars de l’AECC, que va reunir  1.100 persones el 8 i 9 de febrer, i el propòsit del qual va ser aportar una visió de 360 graus sobre la patologia del càncer i els últims avanços en investigació.

A més, l’Associació Formació Senegal, que desenvolupa projectes d’escolarització de xiquets i capacitació professional de joves africans, va celebrar ací el 15 de juny, mitjançant el seu secretari i ambaixador nostre, Manuel Laguía, la Gal·la Formació Senegal- Ballant amb Àfrica.