Published On: 1 de octubre de 2021Categories: Corporatiu

La nostra companya de l’àrea comercial, Adelina Pedrós, protagonista del mes

Ha aconseguit la candidatura de la XVII Conferència Internacional de la Societat de Metabolòmica

Es un congrés internacional de cinc dies de duració de reconegut prestigi en el sector

Quan l’equip del Palau de Congressos de València pensa en la seua companya Adelina, li vénen ràpidament a la ment dos grans paraules. Paraules que, a més, s’han convertit, especialment en els últims anys, en dos dels principals estendards del nostre edifici: INTERNACIONALITZACIÓ I SOSTENIBILITAT.

Adelina Pedrós és tota una institució en el Palau de Congressos. Podríem dedicar pàgines senceres a la seua trajectòria professional, marcada per l’activitat internacional de l’entitat. Desenvolupa el seu treball des que es va inaugurar el nostre edifici, en 1998, en l’àrea comercial que lidera, actualment, Encarna Soler. Durant este mes ha viscut un dels millors moments de la seua carrera. Ha vist com després de molts anys de gestions comercials i amb una pandèmia pel mig, ha aconseguit coronar la seua agenda amb un dels esdeveniments més importants de la indústria de reunions que, prompte, arribarà a València.

El Palau de Congressos és l’escenari de la XVII Conferència Internacional de la Societat de Metabolòmica, la peça clau de la qual d’este esdeveniment mundial és Antonio Granell, prestigiós investigador de l’Institut de Biologia Molecular i Molecular de Plantes del CSIC.

Una trobada que comptarà amb un ampli programa de científics referents en el sector i se celebrarà entre el 19 i 23 de juny de 2022. Una gran fita, que se suma als assoliments que hem collit durant els nostres 23 anys d’història, que confirma la recuperació de l’agenda internacional de l’entitat, després de més d’un any de pandèmia. I fa que Adelina protagonitze la secció ‘El Personatge del Mes’!

I quins són els principals motius pels quals els organitzadors d’esdeveniments internacionals es decanten pel Palau de Congressos?

“És una combinació de diversos factors”, diu Adelina. És imprescindible el paper de l’ambaixador de la societat a València, la confiança i professionalitat que s’estableix amb l’equip comercial del destí i l’interés pels nous llocs, l’accessibilitat, la seguretat del destí, el patrimoni cultural i la gastronomia valenciana.

Però Adelina encara és molt més. En col·laboració amb Trini, Desi i Lina, companyes de l’àrea de Comunicació, Operacions i Comercial, realitza l’estudi i la implementació dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible en l’edifici. I des de fa més de 30 anys col·labora de manera altruista amb diferents organitzacions, tant locals com a nivell internacional, que s’encarreguen de desenvolupar importants projectes sostenibles.

Si necessites contactar amb l’àrea comercial del Palau de Congressos de Valènia, pots entrar ací.