Published On: 16 de gener de 2020Categories: Corporatiu

El nostre edifici, un contenidor d’experiències

Els clients ens deixen els seus valuosos testimoniatges després del seu pas per ací

Parlen de tecnologia, gastronomia, l’edifici, l’equip i València

Mirem on mirem, allí estan. Des dels exteriors del Palau de Congressos de València. Dins. Cap amunt o amb la mirada més escorada. En les vidrieres de la nostra àrea expositiva, la cafeteria i del Saló Multiusos 1. En les pantalles LEDS, situades en diversos espais de l’edifici. Les experiències dels nostres clients ja no estan sol presents en la memòria de l’equip, sinó que ara fem un pas més i les mostrem de cara a la galeria. Són un autèntic altaveu del que han viscut ací.

Els organitzadors de congressos i ambaixadors no sols ens han triat per a celebrar els seus congressos i esdeveniments més importants de l’any i dels últims temps. A més, han buscat un buit del seu preuat temps per a deixar-nos el seu testimoniatge durant la posada en marxa del seu congrés o esdeveniment en el nostre recinte.

I ens han parlat, especialment, de la ‘extraordinària coordinació i implicació’ del nostre equip des de l’inici de la candidatura fins que va finalitzar el congrés; de l’edifici, la versatilitat del qual dels espais, ara amb major nombre de sales paral·leles, ha complit amb escreix les seues expectatives; de la cuina orientada actualment als productes de proximitat, sostenibilitat i a la cerca de les emocions dels congressistes nacionals i internacionals a través de la gastronomia; i de com els ha impactat la tecnologia d’avantguarda durant la posada en escena i desenvolupament dels seus congressos.

I com no, del lloc. València cala i en els seus testimonials ens deixen autèntiques lloes a la ciutat.

Us convidem a deixar els vostres comentaris en el nostre edifici amb el hastag #L’ambaixadorParla. També podeu fer-ho mitajançant les xarxes socials.


I en la web, també podeu veure què diuen de nosaltres els ambaixadors i clients