Published On: 10 de novembre de 2020Categories: Congressos

El nostre edifici, a ritme d’AVE

Celebrem l'event empresarial ‘Acelerar el Corredor. Activar todo un país’, que organitza l'Associació Valenciana d'Empresarios.

Representants del món empresarial i de la societat civil es donaran cita en el ‘Acte Empresarial pel Corredor Mediterrani i Segon Revisió Semestral’

Este esdeveniment, que se celebrarà el 12 de novembre, està organitzat per l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), amb l’objectiu d’impulsar les obres del Corredor Mediterrani per a promoure els sectors productius, industrials i serveis, com a motors econòmics del nostre país.

A més del ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, assistiran, entre altres personalitats: Vicente Boluda, Juan Roig, José Ignacio Goirigolzarri i Íñigo Parra, presidents d’AVE, Mercadona, Bankia i Stadler Rail, respectivament. I en l’àmbit institucional, l’acte comptarà amb l’assistència del President de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig.

Durant la trobada, que es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries i amb els protocols específics que hem desenvolupat al Palau de Congressos de València, també es presentarà la Segona Revisió Semestral per a mostrar l’estat d’execució de les obres i les actuacions i terminis pendents del Corredor Mediterrani.

Des d’AVE es considera que ‘apostar pel Corredor Mediterrani és apostar pel conjunt del país i connectar territoris contribueix a la nostra vertebració’. A més, ressalta que ‘gràcies a esta connexió dels territoris s’aconsegueix avançar a un país més competitiu i pròsper’.

Si desitges accedir a la pàgina web del Corredor Mediterrani, pots visitar la seua web.