Published On: 10 de desembre de 2014|

A desembre Bunbury obri la temporada d´espectacles del Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València tanca un exercici en què ha experimentat un augment tant en el nombre d'actes celebrats, com en la seua taxa d'ocupació respecte a l'any anterior.

El Palau de Congressos de València tanca un exercici en què ha experimentat un augment tant en el nombre d’actes celebrats, com en la seua taxa d’ocupació respecte a l’any anterior

En este període el recinte ha sigut testimoni d’importants trobades de caràcter empresarial com els protagonitzats per Carrefour, Banco Santander, Laboratorios Janssen o Seguros Santalucía i de cites ineludibles per a rellevants associacions metge-científiques entre les que podem citar la 37ª Conferencia Internacional de Física de Altas Energías, 21st International Meeting on Advanced Spine Techniques, 3 er Congreso de la Sociedad Española de Trasplante o la recent Reunión de la Sociedad Española de Neurología.

Una vegada acabat el període congresual, el Palau completa la seua agenda amb altres activitats que, orientades al gran públic, atrauran a artistes de renom internacional. Així ho demostren els espectacles i concerts previstos per a les pròximes setmanes, que convertiran el nostre auditori principal en un dels més visitats.

El primer dels concerts anunciats i un de què està suscitant major expectació serà el Palosanto Tour d’Enrique Bunbury, el 13 i 14 de desembre, una doble cita que segons ha comunicat l’artista des del seu web, serà una de les seues últimes actuacions, ja que anuncia el seu allunyament dels escenaris de moment, fins data indeterminada.

Adressat a un públic més jove, el 27 de desembre actuarà el nou ídol adolescent Abraham Mateo. L’artista, de gira per Espanya, ha triat quatre ciutats, entre elles València, per a presentar el seu nou àlbum ‘Who I AM’, un èxit en vendes que tan sols en la primera setmana del seu llançament va ser disc d’or

El gran ballet per excel·lència “El Llac dels Cisnes” i una de les més pures joies del ballet romàntic “Giselle”, posaran el passador final a la programació musical clàssica d’enguany. Estes representacions tindran lloc el 16 i 26 de desembre respectivament i entre el repartiment es troben figures tan importants com dos dels principals ballarins del Ballet del Teatre Bolshoi de Moscou.

L’entrada en el 2015 també tindrà connotacions musicals. Durant els primers dies del nou any estan programats l’espectacle “Alabama Gospel Choir” i el show “Celtic Legends”. El primer d’ells ens proposa un recorregut intens des de les cançons espirituals de profundes arrels religioses, fins a un homenatge a les cançons de protesta i marxes per la llibertat. Grans veus de la música negra que mesclen vitalitat i espiritualitat adornada amb ritmes de funk i blues. D’altra banda, el xou Celtic Legends, és un espectacle banyat per la cultura tradicional de la música i la dansa irlandesa. El seu director Musical és Siguen McCarthy, àmpliament reconegut com un dels millors gaiters del món.

Altres artistes com Ismael Serrano també tindran un espai a l’agenda del nou exercici, si bé des de gener es reactivarà l’activitat congresual en un any que resultarà especialment atractiu per a professionals de distints sectors, amb importants cites del sector com el 59th Congress of the International Association of Lawyers, 12th European Academy of Dermatology and Venereology Spring Symposium, el 37 Congreso Nacional de la Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria (SEMERGEN), International Headache Congress o la Reunión Nacional de la Asociación Española de Hematología y Hemoterapia, tan sols a aquestes reunions acudiran més de 10.000 assistents.