Published On: 11 de febrer de 2019|

El Palau de Congressos amplia l’espai amb cinc noves sales

Els nous espais incorporaran equipaments de projecció i de so d'última generació, lluminàries LED i els nombrosos avantatges de connectivitat sense fil i fixa

El Palau de Congressos de València reconvertirà una sala multiusos i dos sales de comissions en cinc nous espais que permetran al recinte acollir a un nombre major de persones i comptar amb noves sales paral·leles. Estos afegits són «fonamentals, sobretot en el desenvolupament de l’activitat congressual, i s’habilitaran gràcies a una intel·ligent remodelació que els aportarà major capacitat, dinamisme i versatilitat», ha indicat la presidenta del Palau de Congressos, Sandra Gómez.

La primera de les sales multiusos podrà acollir fins a 450 persones i serà divisible en quatre sales independents, les capacitats de les quals variaran de 60 a 150 persones. Este espai, caracteritzat per la llum natural tamitzable, la presència d’infraestructures de servici de càtering i gran flexibilitat, multiplica les seues possibilitats i habilita amb un sistema panelable mòbil quatre noves zones de reunió o networking.

Quant a la renovació de les sales de comissió 8 i 9, el redisseny del nou espai ha permés crear una nova sala amb una capacitat de fins a 120 persones, que suma metres i oferix com a novetat la possibilitat de realitzar una projecció més versàtil en diferents angles. Esta reinvenció de l’estructura reflectix una declaració d’intencions per part del Palau de Congressos davant les noves necessitats del mercat que demanda cada vegada més sales paral·leles, i aposta per dur a terme iniciatives orientades a aconseguir la màxima satisfacció del client amb una cerca constant de l’equilibri entre allò humà i allò tecnològic, entre la innovació i el confort.

Als seus 20 anys, «la pedra angular del turisme de negocis a la ciutat de València vol créixer en espai, en qualitat i, sobretot, en nombre d’usuaris» , ha asseverat Sandra Gómez. La millora projectada té com a fi continuar mantenint la confiança i satisfacció del client, des del plantejament que el redisseny dels espais fa créixer les instal·lacions del Palau i crea un entorn al costat dels hotels adjacents que ofereix 49 sales paral·leles, 19 d’elles amb capacitat per a més de 150 persones. 

Sandra Gómez ha posat en valor les inversions de l’Ajuntament per a millorar un recinte que, ha recordat, va rebre l’any passat Premi de Millor Palau de Congressos del Món per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos i altres dos guardons: el premi a la Millor Destinació-Oficina de congressos per a València, en els BEA World-Best Location Awards 2018; i el premi la Millor Destinació MICE nacional 2018 atorgat per IBTA, la major organització espanyola de viatges i reunions d’empresa.

Gómez ha recordat que, durant els 20 anys que du funcionant el Palau ha acollit més de 2.700 esdeveniments i l’impacte econòmic que ha deixat a València se situa al voltant de 1.100 milions d’euros, la qual cosa supera en 36 vegades el seu valor inicial. Per tant, s’ha convertit en un dels principals eixos dinamitzadors de l’economia de la ciutat i, a més, ha sigut una de les màximes potencialitats a l’hora de promocionar Valéncia com una destinació MICE.