Published On: 26 de abril de 2023|

El Palau de Congressos aprova els comptes anuals de 2022

El Consell d'Administració ha mantingut la previsió de creixement per a enguany

El Consell d’Administració del Palau de Congressos de València ha aprovat este matí els comptes anuals de 2022, any en què l’edifici va recuperar els esdeveniments presencials després de les restriccions sanitàries. El consell ha mantingut la previsió de creixement per a enguany. Segons l’informe aprovat, l’any 2022 es van realitzar 135 esdeveniments als quals van acudir 115.894 assistents, que van generar 89.690 pernoctacions a la ciutat de València. Quant a les inversions, està previst invertir 1,8 milions d’euros.

L’informe mostra que s’ha produït una recuperació de l’activitat congressual, amb un increment en un 112% si comparem amb l’exercici anterior, marcat per la pandèmia. En concret, la celebració de congressos l’any 2022 ha suposat el 74% del negoci total de l’entitat.

Entre les principals iniciatives dutes a terme en el passat exercici destaca la renovació de butaques als auditoris i les millores en la connectivitat i l’equipament tecnològic, tenint en compte criteris de sostenibilitat i potenciació d’esdeveniments responsables.

En esta línia, el Consell en la seua reunió ha aprovat l’execució de noves licitacions que mantindran esta tendència d’adaptació de la infraestructura de les instal·lacions tenint en compte l’eficiència energètica, gràcies a una inversió prevista d’1,8 milions d’euros.

 

El Palau de Congressos celebra els seus 25 anys

Enguany el Palau complix 25 anys. En este temps ha albergat 3.200 esdeveniments als quals han assistit 2,3 milions d’assistents i s’han generat 2,4 milions de pernoctacions a la ciutat. A més l’edifici ha sigut triat Millor Palau de Congressos del Món per l’Associació Internacional de Palaus de Congressos, sent un dels tres a tot el món que ostenten fins a dos ocasions este guardó.

Per a enguany, segons s’ha informat al consell, estan previstos 23 nous congressos, entre els quals figuren el XXXIV Congrés Nacional de Diabetis, 4th Annual Meeting of the European Society for Paediatric Oncology o el 34th Annual Meeting of the European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology, EUSOBI (European Society of Breast Imaging) Annual Scientific Meeting, Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia, Congrés de la Societat Espanyola de Pròtesi, el de la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària SEMERGEN o el 28th International Congress for Battery Recycling.