Published On: 13 de juny de 2022|

El Palau de Congressos estrenarà dos mil noves butaques a principis de setembre

Emiliano García: “La renovació respon als criteris d'excel·lència que definixen les instal·lacions i servicis de l'entitat”

El Palau de Congressos de València arranca definitivament el procés per a renovar els seus auditoris 1 i 2 mitjançant la total substitució de les seues actuals butaques i moqueta per altres de nova generació que s’estrenaran a principis de setembre. Emiliano García, president de l’entitat, ha destacat que “la renovació de les butaques respon als criteris d’excel·lència que definixen les instal·lacions i servicis del Palau de Congressos de València”.

Després de 21 anys d’activitat, amb la celebració de quasi 3.000 esdeveniments i el pas de prop de dos milions d’assistents, el Palau de Congressos de València ha finalitzat el procés de licitació pública per a la renovació de les butaques i moqueta dels seus auditoris. Després de la crisi sanitària i amb una previsió a l’alça de l’activitat de cara, el consell d’administració del Palau de Congressos va adjudicar el contracte a l’empresa Ascénder per un valor de 997.131 euros.

Ascénder, empresa de La Rioja amb més de 20 anys d’experiència en el sector, va presentar una oferta amb unes característiques tècniques de màxim nivell. Tota l’anàlisi de les ofertes, mitjançant estudis tècnics, comprovacions de pesos, mesures, qualitats, resistència, acústica, etcètera, va ser dut a terme per l’Institut de Biomecànica de València (IBV), que ja havia establit totes les bases, requisits tècnics i sistemes de baremació del plec. L’IBV va redactar l’informe tècnic que va resultar avalat per la taula i per l’òrgan de contractació.

La instal·lació completa de les butaques i la moqueta als auditoris del Palau, així com la retirada de les velles, tindrà lloc entre el 18 de juliol i el 31 d’agost de 2022. Emiliano García ha anunciat que “el 5 de setembre, se celebrarà el primer esdeveniment amb les noves butaques, que, per la seua idoneïtat, auguren un altre extraordinari període d’intensa activitat congressual per a València”.